7 sa
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Demokratik Kongo Cumhuriyeti
Puhahahaha.
Espirine bayıldım.
Kuzeydeki komünist orevlatları aç köpek gibi bekliyor. Bi ebelerini skemedik Kore Savaşında
Kuzeydekiler Güneydekilerden iyidir.
Komünistler hayvandır, vahşidir, bölücüdür, yamyamdır. Ellerine para geçsin, anında bırakırlar komünizmi. Bir yerlerde İK olarak işe girsinler veya işyeri açıp patron olsunlar, işçinin ve emekçinin en çok ağzına sıçanlar bunlar olur.
Kuzeydekiler halk değil ki, koyun sürüsü. Güneyde başkanın biri meclisi fethetmeye kalktılar, adamı yaka paça indirdiler koltuğundan. Kuzeyde bunu yapabilir misin?
Güney Kore'nin leş gibi zorbalık, tecavüz, pedofil, ensest, intihâr kültüründen haberin yok galiba.
Burada yok mu sanki? Bu saydığın şeylerin hepsi dünyanın her yerinde var. Ayrıca orada insanlar zorla tutuluyor. Kuzeyden bi şekilde kaçarsan, tüm aileni öldürürler. Gittiğin yerde seni de bulurlarsa ya orada öldürürler ya da kuzeye geri getirip öldürürler. Kuzey Koredeki yaşam hakkında ne biliyorsun da romantizmini yapıyorsun? Git oradan kaçan insanların neler anlattığını dinle de kendi kendini soğut hayattan
Kim ailesi dünyanın en pislik ailesidir. Bana kalırsa Soros, Rothschild, Rockefeller gibi aileler bile bunların yanında melek kalır.
O zaman 2'si de b*k, güzellemeye gerek yok.
Güneyde en azından yolunu bulabiliyorsun, hakların ve özgürlüklerin var, istediğin zaman yurt dışına çıkabiliyorsun. Kuzeyde bunlar yok. Bu yüzden kuzeydeki 💩 her zaman güneydekinden çok daha kötü kokacaktır.
Güney Kore o kadar çok özgür ki, suçluların haklarını koruyor.
Güneyde greve giden işçileri tankla vurmuyorlar Minnie
Muhalif gazetecileri sinir gazıyla öldürmüyorlar
Tecavüzcüleri serbest bırakıyorlar.
Kuzeyde bunların olmadığı ne malum? Oradan doğru düzgün haber veya veri mi alabiliyorsun? Evinde incil bulundurduğu için idam edilen insanların olduğu bir ülkeyi savunmak için ne adalet şovu yapıyorsun? Komünist partinin önde gelenlerinden birinin değil tecavüz etmesini, kırmızı ışıkta geçmesini bile polise şikayet etsen o gece kafana sıkıp öldürüyorlar. Şu yolunu sktimin solcularına kanmayın artık ya, yıl oldu 2026. Hatta 4 5 ay sonra 2027 olacak, hala solcuların yalanlarına ve iftiralarına kanıyorsunuz. İnternet denen bir şey var ya
Sen büyüdün de soru da mı soruyorsun 😂 🍯 prenses
Puhahahaha sen yokken mutasyon geçirdim Prens 😹.
Hahah baya hemde iyi yapmışsın site daha mı sakın aktifleşti mi
Sakin. Eskisi kadar üye yok.
Sende saldın iyi yapmışsın takmamak lazım
Beni salmıyor hayranlarım 😹.
Ooo fan kitlen de mi var söyle de beni de takip etsinler aynı menejerlik şirketindeyiz sonuçta
Antifanlar 😹.
Hater mı? Sakin ortamda hater olmaz kimse kalmamış ki
Var.
Bende bu tür tarih sorularının cevapları yok osmanlı tarihi ilgimi çekiyor
Güncel bir konunun Osmanlı tarihi ile ilgisi nedir?
Japonya ve Güney kore en büyük tarihsel düşman. Kore milliyetçileri en çok güney Kore'den nefret ederler, en çokda ABD yi severler
Güney Koreliler abd'yi sever, Kuzey Kore Çin.
*En çok Japonya'dan nefret ederler
Evet, Japonya'dan nefret ederler. Tecavüz vs olaylardan ötürü.
Japonya, kuzey kore iyi değil arası bildiğim eskiden günümüzde bilmiyorum.
Başta Kuzey Kore olduğunu herkes bilir. Onun haricinde de Çin'den de şüpheleniyorum.
kuzey kore işgal edildi zten amerika tarafından işgal kısmına güney kore deniyor
Güney Kore'den bahsediyoruz. Kuzey Kore'ye şu an abd dokunamaz.
kızım tahiten haberin yok amerika koreyi işgal etti o zaman güney kuzey diye bir şey yoktu kore tekdi işgalden sonra güney kore diye bir ülke çıktı
zaten güney koreye abde dokunmaz kuklası zaten
Şu andan bahsediyoruz zaten 🤦♀️. Bilmediğim bir şey anlat 🤦♀️.
bilmedigin şeyi anlattım güney koreyi kimse işgal etmez edemez gayet lakayit şımarık avrupa ülkelerine özenen bir ülke güney kore kim işgal etcek
Oğlum, Japonya'ya kim bomba attı? Abd. Japonya kimi işgal etmişti, Kore. Japonya'yı ve Güney Kore'yi abd etkisi altına aldı, Kuzeyi Çin. Bildiğim şeyleri anlatma kısaca. Ayrıca Güney Kore hâlâ tehdit altında, bilmiyorsan bari güncelleyince okursun.
oglum biz ne diyoruz 45den sonra japonya amerikadan işgaline ugradı ve şuanda kukla güneyde korede öyle ne diyorsun sen şimdi
kim işgal etcek güney koreyi
Aynı şeyi dedik zaten la.
senin bildigin akdar unuttum ben istersen japon siyasi tarihi konferansı vereyim soruya bak zaten ergen sorusu
ee ne yazıp duruyon o zaman japonya deyince aklına tsubasa gelenlere muhattap oluyorum
Ergen sorusuysa cevaplamasaydın o zaman.
sen muhtemeln türk tarihini göktürklerden falan başlatıyorsundur kültür alanıda sana göre andronovo falandır
Tsubasa nereden çıktı?
Şu an konumuz Göktürkler değil. Bilgin yoksa susabilirsin. Yeterince baş ağrısı yaptın.
göktürkler diye bir devlet yok
bu 1
2. böylşe bir saçma sapan soru sorana cahil denir
Göktürkler yok diyen Kürt oluyor genelde, hadi sorumdan uza.
yok amasyalıyım yörügüm
He he.
bir kere türk ulus devlet yapısı türk k, rt diye ayırmaz türkiye cumhuriyeti bir ulus devlet sen 21 yüzyılın en büyük türkçüsü atatürkten dahamı iyi biliyorsun
tarihte göktür diye bir devlet ismi olmadıgı söyledim o kadar ırkçısınki konuyu bile anlamamışsın
buda bir iftiradır hiçbir kürt göktürkle falan ugraşmaz onlar senin gibi yaratık olanlar
onlarda sen gibi uyduruk tarihe inanır medler falan kürt derler sizin bi degişlik versiyonunuz
Kuzey kore belki? Ya da Çin, Japonya
Cevabı sonra güncellemeye yazacağım 😌🩷.
Beklemedeyimm
vallaha bilmiyorumm
Yan komşuları sjs
Kuzey Kore kesinlikle onun dışında bilemiyorum
Tabii ki japonya kuzey kore çin
Kesin Abd 😂
Sence savaşta atom bombası doğru olabilir mi bazen @dedektifminnie
Masum insanlara zarar vermemek lazım.
3 gün önce sorduğum şeyle ilgili ne düşünüyorsun öğrenebilir miyim (sadece evet ya da hayır şeklinde cevap verebilirsin)
Hatırlıyor musun
Çok soru soruyorsun.
😭😭 lütfen rahatsız olma amacım rahatsız etmek değil kesinlikle ve sadece sana değil başkalarına da soruyorum
Lütfen tamam sadece ona cevap verirsen bu gece artık sormam bişey
Hatırlıyor musun o soruyu
Cevap vermeyeceğim.
Kuzey Kore mi
Çin geldi aklıma.
Çin ya da japonya dır salladım
Kuzeyi
Japonya olabilir.
İsrail
İsrail bence
Kuzey kore olabilir.
Bilemiyorum