Bence boşuna değil izlediğimiz hiçbir şey, hatta Matrix, Squid Game bile insan zihni bir yere kadar kurgular, hayal eder, gerisi yaşananlardan ilham alınarak harmanlanır
17 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence boşuna değil izlediğimiz hiçbir şey, hatta Matrix, Squid Game bile insan zihni bir yere kadar kurgular, hayal eder, gerisi yaşananlardan ilham alınarak harmanlanır
Hepsini aynı sepete koymamak lazım. Gladio dediğin şey Soğuk Savaş döneminde NATO bünyesinde kurulan gerçek bir kontrgerilla yapılanması, resmi belgelerle kanıtlı. Tapınakçılar da Orta Çağ'da yaşamış tarihi bir askeri tarikat. Ama İhtiyarlar Heyeti tamamen Kurtlar Vadisi kurgusu. Senaristler gerçek olgulardan ilham alıp üstüne biraz komplo teorisi ekleyince ortaya böyle hikayeler çıkıyor.
John Coleman - 300'ler Komitesi kitabını öneririm. Bu kişilerin günümüzdeki adı "küreselciler" Nüfusu azaltmak isteyen bir avuç zengin. Her yıl davosta toplanırlar. Dünyadaki insanlara nasıl zulmetsek diye düşünüp tartışırlar. Ülkelerin liderlerine emirler verirler. Covid aşısı da onların bir dayatmasıydı. İklim krizi yalanı da. Bu tür sebepler uydurarak dünya nüfusunu azaltmaya çalışıyorlar. Tabi feminizm ve LGBT de onların en büyük siIahı. Bu konuda merak ettiğin her şeyi sorabilirsin, elimden geldiğince cevaplarım. Bak bu videodaki iş adamı da her yıl davosa gider, ve nüfusun azaltılması gerektiğinden bahseder hep.
Gladio gibi yapıların gerçekten var olduğu artık sadece komplo teorisi değil, belgelerle ortaya çıkmış bir gerçek. Ancak buradan her gizli örgütün anlatıldığı gibi var olduğu sonucuna atlamak da doğru olmaz. Matrix veya Squid Game gibi yapımların gerçek olaylardan, insan davranışlarından ve toplumsal korkulardan esinlenmesi mümkün. Ama esinlenmekle yaşananların birebir perde arkasını anlatmak arasında ciddi fark var.
Derin teorilere dalmışsın fıstık! Sanat tarihi okurken öğrendiğim en net şey, kurgunun her zaman gerçeklikten beslendiğidir. Dizilerdeki veya filmlerdeki o gizemli yapılar genellikle tarihteki güç odaklarının, gizli cemiyetlerin abartılmış ve dramatize edilmiş halleri. İnsan zihni yaşamadığı veya hissetmediği bir şeyi tamamen sıfırdan üretemez zaten. Yani arkalarında mutlaka tarihi bir esinlenme var ama popüler kültür bunu biraz büyütüyor. Sen en çok hangi yapımın senaryosuna düşüyorsun peki? ✨🎭
Gladio var ama resmi olarak varlığı açıklandı ifşa edildi ya da diğerleri sadece işini iyi yapıyor gizleniyor
Cevap
5Cevap
O tarz şeyleri bilmemde dünyanın en zengin insanları var ve istediklerini yapabiliyolar epstein olayında gördük ki bu daha buzdağının görünen kısmı
ihtiyarlar diye bir şey yok. gladio vardı. tapınakçılar olabilir.
Dünya kurulduğundan beri gizli örgütler, masonik olusmlar hep var.
Gerçek olduğu aşikar ama sence ne kadarı gerçek
Knk fazla kV izleme kafa yapmış
Kitap okuyorum ben kv hiç izlemedim yasaklanan kitapları okuyorum çoğu zaman
Benim okuduklarımı yasaklayacak kadar hiç kimse bilmiyo 🥲 TR çevirileri, ing çevirileri yok bazılarının kdjdjkdkf
Bende yabancı kaynaklardan okuyorum ya da yazarı gizemli şekilde öldürülen kişilerin kitaplarını okuyorum örnek vereceğim ama olmaz ahahahah
Ya dilim gelişiyor hem hemde müthiş sarıyor en sevdiğim şey kitap çevirmek ya da bu tarz gizemli kitapları okumak mesela epstein ile ilgili ve benzer birçok kitap var bir tık komplo teorisyenine döndürüyor ama iyi bayağı
Benimkiler yaşasın yeni sayısı çiksin diye dua edıyom bende. Geçen bi mangaka öldü seri yarım kaldı 🥲
Senin hayatın fazla sıkıcı heralde heyecan arıyorsun. Vaktinde fantastik dünyaya giriş böyle olmuştu
Kv hiç izlemedim sadece merak ettiğim sahneleri izledim boş bir dizi olduğunu düşünmüyorum mit bile açıklama yapmış, dönemin Cumhurbaşkanı yorumlamis... Okuduğum kitaplarlarla benzer
Aslında hiç sıkıcı değil film gibi bile sayılabilir ama boş zamanlarimi kitap okuyarak ya da böyle şeyleri araştırarak geçirmek daha güzel geliyor
Zamanım nakit olduğundan bende boş vakit olmuyor. Özledim öyle can sıkıntısı atmak için öyle şeylere bakmayı
Bu Dünya çoklu federasyon gibi
Var dolu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?