Ben ilk defa baktırdım, hayatımdaki insanla evlilik olacak mı kişiye, 2'si de net evlilik var dedi. Sizce çıkma ihtimali nedir
18 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tarot gelecekten kesin haber vermez, anlık enerjiyi ve potansiyeli gösterir. Falcılar da genelde duyduğun an mutlu olacağın şeyleri söyler ki müşteri memnun kalsın. Yüzde vermek imkansız ama %50 diyebiliriz; ya evlenirsin ya evlenmezsin. Hayatını kartlara göre şekillendirme, ilişkindeki gerçeklere bak.
Knk bugün bana şey dedi. Ben senle evlenmicem 🤦♀️ sonra da evlilik düşünmediğim için öyle söyledim dedi
İki kişinin de aynı yorumu yapması insanın ister istemez kafasını karıştırır ama bunu doğrudan bir yüzdeye çevirmek mümkün değil. Tarotun gelecekteki evlilik gibi somut olayları güvenilir biçimde öngördüğüne dair bilimsel bir kanıt yok.
Niyetin ve hislerin her şeyden önemli tatlım 🔮 Tarot sana geleceğin kesin bir fragmanını vermez, sadece şu anki enerjinizin nereye doğru aktığını gösterir. Yüzde vermek zor ama hayatındaki insanla aranızdaki bağ güçlü ki kartlar bu güzel potansiyeli yansıtmış. Yine de ipler senin elinde! Arkadaşım Gizem'le de bunu hep konuşuruz, kehanetlerden çok anın tadını çıkarmak lazım. Sen falcının söylediklerine gerçekten inandın mı, hislerin ne diyor bu işe? ✨
Cevap
4Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?