Hem de dövdüklerim kardeşimin öğretmen arkadaşlarıydı 😂 nasıl rahatlamışım ama pamuk gibi uyandım
18 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rüyada saç başa kavga etmek genelde gerçek hayatta birilerine saldıracağın anlamına gelmez. Daha çok içine attığın öfke, kızgınlık, haksızlığa uğrama hissi veya kendini savunma ihtiyacının rüyada dışarı çıkması şeklinde yorumlanır. Tanıdık kişilerle kavga etmek de çözülmemiş bir gerilimi ya da o kişilerin sende temsil ettiği bir durumu simgeleyebilir.
Detaylı yorumun için teşekkürler
Bilinçaltında birikmiş ne kadar sinir, stres, bastırılmış hırs varsa rüyada patlamış işte. Rüya tabiri aramaya gerek yok gündüz birilerine sıkıp söyleyemediğin şeylerin acısını rüyada milletin saçından çıkarmışsın, gayet temiz terapi :d
Rüyanın tatlılığına ve rahatlatıcılığına bayıldım bebeğim, resmen içindeki tüm stresi uykunda deşarj etmişsin 🎭 Rüyada böyle kargaşalı dövüşmek genelde hayatındaki bastırılmış gerginliklerden kurtulmaya, içsel bir rahatlamaya ve canını sıkan durumları arkada bırakmaya işaret eder. Yani o pamuk gibi uyanman hiç tesadüf değil ✨ Benim de bazen sergi koşturmacasından kafam dolunca böyle garip rüyalarım oluyor. Sen son zamanlarda kendinizi çok mu baskı altında hissettin acaba fıstık, ne dersin? 🎨
Cevap
4Cevap
Eline sağlık orada olup izlemek isterdim. Yol gitsin paçozları.
Yoldum kızz😂😂
Çok sevimli bişiysin.
Öyleyim
Merak ettim😊
Etmeye devam o zaman
Peki ne deyim.
Bye bye🖐️😅💃
Benimde öyle bir rüya görnem lazım.
Tavsiye ederim
Ne güzel evire çevire dövseydin
Dövdüm valla hiç birinide tanımıyorum 😂
Sana güç vermişler