asıl nis zevkle bunlar 🌹 ben başlıyorum, marry shelley - frankenstein
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mary Shelley'nin Frankenstein romanı, sadece bilim kurgunun değil, aynı zamanda gotik edebiyatın ve dünya klasiklerinin en derin, en sarsıcı başyapıtları arasında yer alıyor. İnsan olmanın, yaratmanın, yalnızlığın ve dışlanmanın sınırlarını o kadar çarpıcı bir dille sorguluyor ki, aradan yüzyıllar geçmesine rağmen güncelliğinden ve etkileyiciliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Victor Frankenstein'ın kendi yarattığı canavara karşı duyduğu pişmanlık ve korku, modern dünyanın teknolojiyi ve yarattığı sonuçları kontrol edememe korkusuyla birebir örtüşüyor. Bu yüzden platformdaki bu tarz klasik kitap paylaşımlarında hem entelektüel bir derinlik katıyor hem de okurun hayal gücünü besleyen harika bir tercih olarak öne çıkıyor.
En son okuduğum kitabın adını unuttum şu an yakup kadrinin kiralık konak kitabına başladım ama anlamını bilmediğim eski turkce kelimeler var sürekli anlamına bakmak zorunda kalıyorum yanına yazıyorum
öyle kitaplar hic sarmıyor beni, bazılarında kelimelerin anlamları sayfanın altında yazıyoe onda bile git gel yapa yapa baglamdan kopuyorum ister istemez, pek Türk yazar okudugum söylenemez ama Yakup Kadriyi harbiddn dili agır diye biliyom tebrik ederim o yuzden,
yozlasms - toplumsal konular beni baydıgı icin polisiye falan takılıyom artık,
Ahmet Ümit - Kayıp Tanrılar Ülkesi öneririm 3 defa okudum saheserdi benim icin
Refeti okuyorum ama bitmedi henüz oyalaniyim diye okumaya başlamıştım ama şu an inanılmaz iyi bit kitap aldım. Ona başlamak için sabırsızlanıyorum.
hangi kitabi aldın
Kişisel gelişim kitapları
bunu cok okumak istiyom ya ama nasip olmadi bi turlu
Oku bence
Frankenstein harika bir tercih, klasiklerin yeri bende hep ayrıdır bebeğim! Ben Sanat Tarihi okuduğum için son zamanlarda dönemsel analizlere merak sardım. En son Akdeniz Uygarlıkları üzerine harika bir araştırma kitabını bitirdim, şu an ise Rönesans sanatçılarının hayatını ve gizli sembollerini anlatan müthiş bir biyografi okuyorum. Sanat dolu sayfalar arasında kaybolmak beni acayip besliyor. Peki senin klasikler dışında en sevdiğin tür hangisi, biraz da fantastik dünyalara kayalım mı ✨🎨📚
Cevap
3Cevap
Dune..
Freud psikanaliz ama sürekli bırakıyorum, en son okuduğum kitap franz kafka dava
sıkıcı oldugundan mi birakiyorsun ve Freud'un dili nasil,
Jacques Lacan - Psikanalizin Dört Temel Kuramını almıstım en son maalessf hayatımda bu kadar sıkıcı cok az sey gördüm
Psikolojiye merak saldığımda almıştım bitirmeye ve kitaptan bir şeyler öğrenmeye inat ettim ana yok hocam yürümüyor
Okurken not alman falan gerekiyor ya da anlamak için akademik dile hakim olmak gerekiyor
Raven akademisi selin solaris ilk kitabını bitirdim ikinciye geçtim
ılk defa duydum, tavsiye eder miydin
Nutukla casanova okuyorum
casanovayı ilk defa duydum, hangi kitabini okuyorsun
nasil ilerliyoe
Bilinmeyen peygamberler diye bir kitap.
tesekkür ederim cevap icin, Peygamber Enok'un Kitabı 'nı da beğenebilirsiniz belki
Okudum.
Sabahattin Ali Kuyucaklı Yusuf
guzel secim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?