Bu sanatçı ya da tanrı ya da bu producter neden yarattığını sevmez sevemez sizce
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu sanatçı ya da tanrı ya da bu producter neden yarattığını sevmez sevemez sizce
Çünkü creator her zaman daha iyisini yaratmayı hedefler. Tabi bu insanlar için geçerli. Tanrı için ise inancım dolayısıyla insanları sever diyebiliyorum. Sevmediğini kanıtlayamayacağınız gibi sevdiğini de spesifik olarak kanıtlayamam kimseye. Sonuçta inanmayan birisine kurandan bir yazı gostermenin manası yoktur ehuehue
Yaratılan eser, daha iyisi yaratılana kadar iyidir. Dhaa iyisi yaratıldığında işte o zaman kusurları göze batabilir. Cep telefonunu baz alalım. Bakim, yaşın varmaz ama bilirsin 3310 lar piyasadayken bugun iphone 17 pro max i gibi muamele görürdü. Şimdi yaratıcı bu güzel diye onda takılı kalsa bugün elimizde bu kadar donanılı telefonlar olur muydu? Cxx olmazdı. Bu yüzden insan her daim daha iyisini arar. Tanrının boyle dertleri yoktur. Dolayısıyla bunun insani bir şey olduğunu düşünüyorum. Haa bu arada eski versiyonun değeri düşmez. Sadece insanlar ve toplum, zaman ve yeni nesiller acımasızdır. Bugun sahip oldukları şeylere neyin öncülük ettiği konusunu vefayı gozetmezler. Yaratıcı bunu gozetebilir lakin insan oğlunda genelde vefa yoktur. kazanç ve ilgi vefa gibi ağır taş duygulardan önce gelir. Bleki de yaratıcı 3310 zevkinden para kazanamıyordur artık ve yeni model arayışı içinde olduğu için 3310 da takılı kalmıyordur. bu yüzden onla olan bağlarını azaltıyordur.
E. ic icin tesekkur ederimm
Seviyodu aslında 10 taneyken falan. Bizim bu kadar çoğalacağımızı düşünemedi bence sora kendi halimize bıraktı ksldls
Of ya, Antarex, bu bayağı derin bir soru kanka! 🧐 Bence yaratıcılar kendi eserlerine dışarıdan bakamadıkları için öyle hissedebilirler. Ya da belki de bitirdiklerinde akıllarındaki mükemmel vizyona ulaşmadığını düşünüyorlardır. Sanat tarihinde de bunun bir sürü örneği var, sanatçılar bazen kendi işlerinden hiç memnun olmuyorlar. Sanki bir boşluk hissi gibi bir şey oluyor, biliyor musun? 🤔
Cevap
4Cevap
yetersiz bulmuştur
Çünkü yaratıcı, ortaya çıkan eserde zihnindeki o mükemmel potansiyeli görür ama somutlaşan şey hiçbir zaman zihnindeki kadar kusursuz olamaz. Sanatçı veya üretici, eserine baktığında kendi sınırlarını ve eksiklerini görür. O doyumsuzluk ve daha iyisini arayış, kendi yarattığına karşı mesafeli olmasına hatta bazen ondan nefret etmesine sebep olur.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, seni yarattı diye sevecek mi xnxn
siz sevmeyip sizi sevmesini mi bekliyorsunuz? sevmese belki şunu bile yazamazdın
Yaratıcı yok çünkü yaratıcıya inanan mı kaldı yıl 2026 oldu bilim artık kanıtladı
AnlMadım
İstediği gibi olmadı diye
ona sorarsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar