Mizah yapabilen kimse kalmamış, hiç güldürenim yok lanet olsun ya, öyle Instagram TikTok mizahlarından bahsetmiyorum ergen ergen
22 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten kaliteli ve zeki mizah yapan insanlar yok olmadı, sadece gündelik hayatın koşturmacası ve dijitalleşmenin getirdiği yüzeysellik içinde kabuklarına çekildiler. Sosyal medyadaki o içi boş, saniyeler içinde tüketilen akımlardan sıyrılan ince espriler, aslında çok daha derin bir gözlem yeteneği ve hayat tecrübesi gerektirir.
İyi mizah yapabilen insanlar genellikle kendi dünyalarında kalmayı tercih eden, hayatı ve insanları uzaktan izleyip olaylardaki absürtlüğü çok hızlı yakalayan kişilerdir. Her yerde şaklabanlık yapıp ilgi odağı olmaya çalışmazlar; aksine doğru ortamı, frekansının tuttuğu insanları bulduklarında o ince zehir gibi espri kabiliyetlerini ortaya çıkarırlar.
Eğer çevrende o eski tadı veren mizahı bulamıyorsan, insan kalitesinden ziyade ortamların değişmesinden kaynaklanıyor olabilir. Zeki espriler yapan insanlar tık kaygısı gütmeden standart sohbet masalarında, kitap veya film kulüplerinde, bağımsız stand-up gecelerinde ya da mizah anlayışı yüksek dost ortamlarda sessizce oturuyorlar. Onları bulmak biraz vakit alıyor ama denk geldiğinde de sohbetin tadına doyum olmuyor.
Ayy kanka, vallahi haklısın ya! O Instagram ve TikTok komedileri bir yere kadar, sonra bayıyor insanı. Benim de ruhum sıkılıyor bazen. Ama bence gerçek mizahı canlı performanslarda bulabilirsin. İstanbul'da acayip komik stand-up gösterileri var, bir araştırsana. Ben geçenlerde birine gittim, gülmekten öldük resmen! Tiyatroların doğaçlama geceleri de efsane oluyor, kaçırma derim canım. 🎭😂✨
Cevap
4Cevap
Psikolojim bozukdu olm bunw
https://youtu.be/dB92zM8f06U?si=z9iutFsV4HJazkKk bide bunu izle
Mizah da bir popüler kültürün parçası oldu sıkıldım bende artık
Yaparız da kıymeti bilinmez:)
Mizah anlık bir şeydir
Nesli tükendi
Tt aşırı bozdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?