Bir tane yakın arkadaşım ABD'de evlendi ve kocası çok yakışıklı bir asker. Kendine de çok saygılı. Sizce? Genlerinden falan mı kaynaklı bu?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genlerden ziyade disiplin, düzenli spor ve bakım meselesi bence. Askeri yaşam tarzı insanı ister istemez dinç ve fit tutuyor, kendine saygı duymak da işin içine girince tarzı ve duruşu tamamen değiştiriyor. Dünyanın her yerinde düzenli spor yapan ve kendine bakan her erkek zaten çekici durur, genetikten çok yaşam tarzı yani.
Ay canım arkadaşın adına çok sevindim, mutluluğu daim olsun! 🥰 Yakışıklılık biraz kişisel bir algı bence ya, hani her millette çok karizmatik tipler de var, e işte o sana nasıl bir enerji veriyorsa o yakışıklı oluyor. Belki de askeri üniformanın o havalı duruşu da eklenince daha bir çekici geliyor kim bilir! 😉 Tüm yakışıklılar genelde bir üniformayla daha dikkat çekici oluyor sanki yaa. 🤩
Cevap
10Cevap
genetik
Türk askerleri de öyle yakışıklı. Özel timler özellikle aman yarabbi 🫠 genle alakalı mı bilmem ama ırk büyük rol oynuyor. Hamdolsun Türk’ten başka milletin erkeği de dikkatimi çekmiyor
Genleri öyle ne yapalım olsun ve bizim de ahlakımız var diyeceğim de...
Ben de ivanın çocukluğunu izledim ordaki rus askere düştüm
Bazen neyle besleniyorsunuz da size ne dokunuyor merak ediyorum
Birde bizim v. ar. o ş eğitimsiz c... ahil ve spk olan Türk erkeklerine bak tipleri olsa neyse ( hepsi değil bazıları)
Sende bul bi hiristiyan git evlen sonrada cehennemde bulusursunuz la bu Avrupa özentilik nebe tur erkegi zevk vermiyormuş sen insan olursan turk erkeklerde koşan olur sen önce insan ol ama
Onların ben genlerini seviim babby killer oeları
Birincisi her ABD li yakışıklı veya güzel değil. Çok kötüleri var. Ama iyilerinin olma sebebi gen havuzu zenginliği
çok büyük genelleme bu ama her ordunun içinde yakisikli olamlar veya olmayanlar var
Nasıl yani
yani bir tek asker yakışıklı olduğu icin hepsi öyle olacak diye bişey yok veya biri çirkin olduğunu için hepsi çirkin olacak diye bişey yok genellemeye girer böyle düşünmek
Düzenli spor ve bakım yaptıkları için
Başka millet sonuçta esmer görmekten farklı şeyler arjyoruz ondan yakışıklı geliyor kızlarda da öyle
ne alaka elin adamını abartma istersen
Bakıyorlar kendilerine
Kaç defa gittin Amerika’ya acaba?
Memetcik daha yakisikli
Hepsi öyle değil
Nerde tanışmışlar
Sosyal medyadan galiba.
Ben de öyle birini duydum da o yüzden sordun
Nasıl yani
Eklesene beni 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?