Yani geçmişe bakılınca diğerlerini Yahudi Ermeni yabancı kıskanmamışız ama hep bir birimizi çekememezlik var
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani geçmişe bakılınca diğerlerini Yahudi Ermeni yabancı kıskanmamışız ama hep bir birimizi çekememezlik var
Bu durum Müslümanlara özgü değil, birçok toplumda görülebiliyor. Yakın çevredeki insanların başarısı bazen daha fazla kıyaslamaya neden oluyor. Tarihte de Müslüman toplumlar arasında birlik kadar ciddi ayrılıklar ve rekabetler de yaşandı. Bu yüzden meseleyi sadece dine bağlamak yerine, insanın hırsı, çıkarı ve rekabet duygusuyla değerlendirmek daha doğru olur.
Hayır pek zannetmiyorum bunu dine bağlamak dışında ırk veya mezhepsel olarak da ayırt edilebilir çünkü bazı ırk/köken insanlar ne kendi içinde birbirlerini ne de dışarıdaki insanları çekemiyor
Çünkü 1960-1974 doğumlular sıkıntılı olduğu için. o dönemin sorunlu insanları ailede o kadar çok dedikodular yapıyorlar ki zamanla çocuklarına da çocukluk yıllarında insanlara karşı rekâbet algısını çekememezliği fitneliği fesatlığı öyle davranması gerekiyormuş gibi öyle bir lanse ediyorlar ki, bu yaş kategorisinden anası babası olan çoğu kişi karşısındaki insanı çekemiyor.
Ay canım ya, bu gözlemini okuyunca içim burkuldu resmen. 😔 İnsan ilişkileri gerçekten çok karmaşık oluyor bazen, özellikle de bizden sandığımız kişilerle beklentilerimiz yüksek olunca sürtüşmeler daha çok hissediliyor belki. Keşke hepimiz birbirimize daha anlayışlı ve kucaklayıcı olabilsek, ne güzel olurdu! ❤️ Sevgi ve saygıyla her şeyin üstesinden gelebiliriz bence.
Cevap
3Cevap
Daha çok cennete gitmek istiyorlar onlar. Cennetin 1. Katı falan varsa şöyle teraslı ferah 3+1 onlara layık. Öbür müslümanlar alt katlarda otursun isterler
Amerika da yaşıyorum adamlar birbirlerini çok iyi koruyorlar
Katılıyorum
Maalesef bizde hep öyle hep bahsederler ya dinden imandan ama başka bir insanın hakkında ya da arkasından konuşmaya o kadar çok bayılırlar ki
Çok saçma artık her şeyi gizlemek zorunda kalıyoruz kötü bir şey olunca başımıza kötü bir şey gelince seviniyorlar başımıza iyi bir şey gelince hasetleniyorlar biz ailecek öyle değiliz ben büyüdükten sonra fark ettim ve ailemi bu konuda bilinçlendirdim
Kesinlikle öyle ya bir şey söyleyeyim aile senin ne olduğunu bildikten sonra insanlar ne konuşursa konuşsunlar hiçbir şey olmaz önemli olan burada ailenin gaza gelmemesi. Çünkü insanlar Sen mutlu olduğun zaman inan mutsuz oluyorlar sen mutsuz olduğun zaman o kadar çok hoşlarına gidiyor ki kötülükle beslenen tipler
Çünkü”hırsız” çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?