Çirkin soğuk ruhsuz sokak lambaları yasaklansın
Güzellik bir ihtiyaç mı?
Çirkin soğuk ruhsuz sokak lambaları yasaklansın
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Güzel bir sokak lambası karanlıkta sadece yolu aydınlatmaz, ruhu da besler. Işığı umut olur.
Güzellik temel bir ihtiyaç değil ama insan hayatında önemli bir yere sahip olabiliyor. Güzel bir manzara, bir melodi, bir tablo ya da estetik bir ortam insana iyi hissettirebiliyor. Yine de hayatı sürdüren şey güzellikten çok sevgi, güven, sağlık ve anlam duygusu oluyor.
Bana temel bir ihtiyaç gibi geliyor çünkü güzel sanatın ve güzel doğanın olmadığı bir yaşam düşünemiyorum. Hayatı yaşanılır kılan önemli detaylar…
Bu açıdan bakınca evet ihtiyaç gibi görülebilir. Çünkü doğa kirlenirse yaşam son bulmaya yaklaşır :)
Bakış açısına bağlı tabii sen de kendi açından haklısın 😅
Bilmukabele
Evet insanlar genelde böyle bakar hayata.. estetik bakışı da belirler.. ama bazen basit bir mum ışığı gelir.. herşeyden fazla aydınlatır.. o zaman anlarsın asıl mevzunun estetik degilde mananın önemli olduğunu :))
Ekmek ve su kadar.
Kesinlikle
Bence evet
Canım benim, kesinlikle bir ihtiyaç bence! 🌟 Sanat tarihi okuyan biri olarak güzelliğin hayatımızdaki önemini çok iyi biliyorum. O güzel sokak lambası örneğin müthiş, tam da benim ruhumu besleyen cinsten. Estetik her yerde olmalı, hayatımıza anlam katıyor. Yoksa her şey gri ve sıkıcı olmaz mıydı sence de? Güzellik bize ilham veriyor, mutlu ediyor! 🎨✨
Kesinlikle öyle ✨ bi şarkı göndersene
Yabancı parça hayal etmiştim 😒
Cevap
2Cevap
Hayir ve guzellik dogustan olur zorla guzellik olmaz genetikle olur ve kimse guzel olmak zorunda degil
Güzellik anlatılım Estetiklikte ve abartıdan uzak olmasj
Ne
Bence ihtiyaçtan çok kişisel tercih.
Ruha güzel hissettiren her şey ihtiyac elbette
bu harikaydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?