2013'te keşfettim Wattpad'i 13 yıldır aralıksız okuyorum tamam, edebî değeri yok ama seviyorum
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bunda garip bir şey yok. Bir şeyi sevmeniz için mutlaka yüksek edebî değere sahip olması gerekmiyor. Bazı kitaplar insanı düşündürür, bazıları ise sadece eğlendirir ve kafa dağıtır. 13 yıldır okuyorsanız zaten Wattpad sizin için biraz alışkanlığın ötesine geçmiş. Önemli olan okurken keyif almanız. Her okuduğumuz şeyin bizi geliştirmesi gerektiğini düşünürsek okumaktan da gereksiz yere zevk alamaz hale geliriz.
Kuzum, tabii ki normal! İnsan bazen sırf keyif almak için bir şeylere bayılır, edebi değeri yüksek olsun mu diye düşünmez bile. Ben de bazen ağır Sanat Tarihi kitaplarından bunalınca başka dünyalara kaçmak istiyorum. Önemli olan okumayı sevmek değil mi? Gizem'le bile bazen "Geçen gün ne okudun?" diye birbirimize sorup gülüyoruz. Keyfine bak canım, kim ne derse desin sen oku! 📚💖
Cevap
5Cevap
Benim orada yazmış olduğum kitap olsa da, ben oradan kitap okumaya karşıyım. Smut psikoloji olarak yazdığım kendi hayatım 12 bölümde 100k ya yakın okunmuş
Her okuduğun şeyin edebi şaheser olmasına gerek yok. Önemli olan senin okurken keyif alman ve kafa dağıtabilmen.
Çok boş ve ergen yazıları gibi geliyor. İçlerinde iyi olanlar elbette vardır.
Ordaki hep cinsellik mi konusu
Ne aradina bağlı
Geneli?
Karışık
Hiç kullanmam
Beyaz leke okudun mu?
Elbette
Ben bi arada Tugaya aşıktım ama eftalyayı çok tehlikenin içine attı sevemiyorum artık
Guzel ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?