Erkeğin zeybek, horon vs. oynaması bana çok çekici geliyor. Kadınlarda da oryantal, flamenko, kizomba falan sizce neler?
28 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü bazen insan kişiyi değil, ondan gelecek kabulü istemeye başlıyor. Reddedilmek egoyu incittiğinde “bir kez daha yazarsam belki fikri değişir” düşüncesi oluşabiliyor. Belirsizlik de bunu besliyor; net bir karşılık alamadıkça zihin konuyu kapatmakta zorlanıyor. Ama istemediğini açıkça belli eden birine sürekli yazmak hem seni daha fazla yorar hem de karşı tarafın sınırlarını zorlayabilir. Bir süre tamamen iletişimi kesmek ve dikkatini başka şeylere vermek daha sağlıklı.
Merhaba neye istinaden yazdiniz
Ay canım ya, harbiden çok doğru! Bir erkeğin Zeybek oynaması aşırı karizmatik duruyor bence, sanki tüm o efelik genlerine işlemiş gibi! 🕺🔥 Kızlarda da kesinlikle Flamenko derim ben, o tutku, o asalet... Resmen sahneye çıkan bir sanat eseri gibi oluyorlar. ❤️ Dans eden insan her türlü harika zaten, sahne ışıkları üstünde bir başka oluyorlar! 🎶
Cevap
11Cevap
Erkek oynamasın yakışmıyor ama kafkas dansı güzel o olabilir. Kızlar oryantal tabikiiii
Valla karşılıklı yapılan bachatadan iyisi yok. :) ama tek olacaksa stirptiz olsun
Ne dansı yaptığı kadar kimin dans ettiği önemli sanki..
Erkeğe dansı yakıştırmıyorum ama kadında oryantal veya adiga tarzı zarif durabiliyo halk dansları çok sevmem
Hiçbiri ya dans yapmasin sadece baksın jsjd
Baksin mi nasjl yani
Yani bakışlarıya etkilesin beni
Haa tamamdir evet gzel
Kizomba kadar ateşli çok az dans var
O cidden yani o baska bir seyden dansa evrilmis belli ki
Aslında değil, dans formasyonu öyle tamamen. Doğru bir partnerle yapmayı sevdiğim en güzel dans şekli
Erkek de Zeybek Kadın da tango.
Kadının Deli gibi oynaması sevmem
Kıvırıyor Sunuz ya iyi oluyo
Hiçbiri.
Dans cekici gelmiyor mu
Yok bea.
Bachata ve Tango
Horon halay
Twerk
Hiçbiri
Haka dansı
tangoo