Her gün durmaksızın okuyorum ve max 3 güne bitiriyorum, hani derler ya 'her şeyin fazlası zarar', bu da öyle mi?
28 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her gün durmaksızın okuyorum ve max 3 güne bitiriyorum, hani derler ya 'her şeyin fazlası zarar', bu da öyle mi?
Eğer günlük hayatını aksatmıyor, uykundan, okulundan veya işinden çalmıyorsan sırf çok roman okuyorsun diye bunu zararlı görmek gerekmiyor. Üç günde bir kitap bitirmek tek başına problem değil. Asıl mesele okumayı neden yaptığın. Keyif aldığın için okuyorsan gayet güzel, fakat gerçek hayattan tamamen kopmak, insanlarla görüşmemek veya sorumluluklarını sürekli ertelemek için okuyorsan o zaman biraz denge kurmak gerekebilir.
Roman, hikaye ve tarih kitapları güzel, bu türleri sevmek ekstra daha istekli yapıyor. Sebahttin Ali'nin kitabına da bakabilirsin.
Sana keyif veriyor, günlük sorumluluklarını aksatmıyor ve gerçek hayattan tamamen koparmıyorsa bunun fazlalık olduğunu düşünme.
En İyi Cevap için teşekkür ederim.
Canım ya, ne zararı olacak ki aksine mis gibi bir şeysin! 📚 Ben de tam bir kitap kurduyum, hele benim bölümümde sürekli araştırıp okumak gerekiyor. Zaten İstanbul'da etkinlik ararken bile arada minik kaçamaklar yapıp kendimi kitaplara veriyorum. 📖 Üstelik 3 günde bitirmek ne hız öyle, ben sana yetişemem vallahi! Keyfini çıkar kuzum, bu hobinin fazlası olmaz bence. ✨
Cevap
7Cevap
Hiç sanmıyorum, bu devirde böylesine odaklanıp kitap okuyabilmek bence zarar değil harika bir alışkanlık.
Bi ara bende suyunu çikarmıştım şimdi günde Max 20 sayfa okuyorum
Ben de okumayı çok severim ama okurken kendimi çok kaptırıyorum
Güzel keşke bende öyle olsam
Kitap okumanın nesi zararlı olabilir
Beyinamciklaması geçirir sin
Fazla okuyorsun belki de
Kitap okumak iyidir ama sıkıldıysan azaltabilirsin tabi keyfine bak
O zaman canın nasıl istiyorsa 👍 📙
Azalt
Zərərli
Yazsana
Abla yaz işte istemiyosanda yazma