Paranormal bir olay yaşadınız mı?

Az önce denk geldiğim metafizik sorusundan sonra sizinle paranormal anılarımdan bir parça paylaşmak istedim.

Yeni yerler keşfetmeyi ve tarih araştırmayı çok severim. Birkaç yıl önce arkadaşlarımla birlikte tarihi olduğunu düşündüğümüz eski bir bölgeyi incelemeye gittik. Amacımız kazı yapmak değildi. Çevreyi inceleyip kayıt altına almak ve yapıları analiz etmekti.

İçeri girdikçe ortamın garip bir ağırlığı olduğunu üçümüz de hissettik. Daha sonra kaya içerisindeki oyuklardan birine ulaştık. İçeride dikkatimi çeken semboller vardı. O an arkadaşlarıma buradan çıkmamız gerektiğini söyledim.

Tam mağaradan inerken hiç beklemediğim şekilde tutunduğum taşlar peş peşe kırıldı ve metrelerce yükseklikten kayaların üzerine düştüm. O düşüşten sonra ciddi şekilde yaralanmayı bekliyordum fakat hastanede yapılan kontrollerde önemli bir bulgu çıkmadı.

Asıl ilginç kısım ise o geceden sonra başladı.

İş yerinde gece 02:30 sularında tek başımaydım. Önce arka taraftan metal vurma sesleri gelmeye başladı. Bir süre önemsemedim. Ardından farklı sesler duymaya başladım. Defalarca kontrol etmeme rağmen hiçbir şey göremedim.

Sesler giderek artmaya ve şiddetlenmeye başladı.

Ben de haliyle öfkelenip rukye ayeti okumaya başladım.

Daha sonra ezan sesi duydum, sabah ezanı okunuyor sanarak ezanın okunduğuna emin olup camiye gitmek için iş yerimin dışına çıkınca iş yerimin camekân yeri ani ve şiddetli gürültü patlama ile dağıldı.

Daha sonra uzun iş aracını önüne park edip açık kalan yeri araçla kapatıp çalışarak sabah ezanını bekledim, sabah namazını kılıp biraz daha çalıştıktan sonra evime döndüm.

Daha sonraki günlerde evime misafirliğe gelen birçok arkadaşlarımla benzer şekilde evde bazı olaylara şahit olduk. Kimisi bir daha gelmek istemediğini söyledi, kimisi korkudan erken ayrıldı.

Ev sahibim ise benden önce aynı evde kalan kişinin de benzer olaylar yaşadığını, korkudan yatağını ıslattığını ve evi terk ettiğini anlattı.

Siz hiç açıklayamadığınız, yıllar geçmesine rağmen aklınızdan çıkmayan paranormal bir olay yaşadınız mı?

Mağaranın içine ait fotoğraflar güvenlik açısından paylaşılmamıştır.