Ben kendini geliştiren biriyim: kitap okuyarak, film vs. izleyerek, gözlem yaparak vs. Bana benzeyen birini bulup çıkmak istiyorum, öyle biri bulunabilir mi?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kendini geliştiren biriyim: kitap okuyarak, film vs. izleyerek, gözlem yaparak vs. Bana benzeyen birini bulup çıkmak istiyorum, öyle biri bulunabilir mi?
Bu kadar kriterle belki de hemen denk gelmeyebilirsin. Ben kitap okumayı ve puzzle yapmayı seviyorum ve bunları az da olsa seven biriyle olmak isterdim ama bunları sevdiğimi kabullenen biriyle de olabilirim.
İlan vermedikten sonra ancak çok ararsan bulursun.
Teşekkür ederim dost
Knk, kesinlikle bulunur öyle biri! Kendini geliştiren, okuyan insanlar genelde sanat galerilerinde, kitap fuarlarında ya da üniversitelerin kültür-sanat kulüplerinde takılıyorlar. 🧐 İstanbul'da birçok bağımsız sinema var, oraların etkinliklerini yakala derim. Belki bir sahafa girersin, kitap seçerken tatlı bir tesadüf yaşarsın, kim bilir? Eğlenmeyi unutma! 🎬📚✨
Cevap
1Cevap
Kütüphaneler, kitap kafeler, kitap fuarları ve tiyatro vb sosyal etkinliklerde
Bulunabilir.
İnanıyorum
Bana önerdiğin bir kitap var mı?
Dorian Gray'in Portresi ve Gurur ve Önyargı güzeldir. İkincisini henüz bitirmedim filmini izlemiştim
Senin önerdiğin film kitap var mı?
Dorian Gray'i sevdiysen Oscar Wilde'ın anlatımını beğeniyorsun demektir. Sana kitap olarak Herman Hesse - Siddhartha veya Franz Kafka - Dönüşüm'ü önerebilirim. Film olarak da Dead Poets Society tam bu kafaya uyar.
Oscar'ın felsefesiyle edebiyatı usta kalemdir benim gözümde. İlk söylediğin kitabı ilk defa duymakla birlikte Dönüşüm ve Ölü Ozanlar Derneği izlemiştim. Güzeldi ikisi de, Kafka'nın Şatosu nu almak istiyorum acaba nasıl bir kitap? Fikrin var mı? Oscar Wilde nin de Önemsiz Kadın kitabı vardı alamadım daha. Şu anda ise La Fontaine okuyorum, masallara ilgim arttı; Disney çizgi filmleri de masal ve öyküye olan vizyonumu geliştirdi bu sene
*Dönüşümü okudum, Ozanlar Derneği izledim. Yazım hatasını düzeltiyim. d
Şato biraz ağır akar ama Kafka atmosferini seviyorsan kesinlikle pişman etmez. Önemsiz Bir Kadın da tam Wilde tarzı ters köşelerle dolu, ilk fırsatta al bence. Masallara ve Disney’e olan ilgin de çok iyiymış bu arada, bazen çocuksu görünen şeylerde çok güzel detaylar yakalanıyor :d
Teşekkürler alırım kitapları, bu arada çocuksu ruhum çekiyor beni Peter Panlara, Jack Frostlara. Sanki büyük tabloda göremediğini küçük ve underrated tablolarda görüyormuşcasına nüanslar yakalıyorum :c
İzlencek Disney çizgi film ve dizi var daha listem dolu
O detayları yakalayabilmek harika bir şey. İyi seyirler şimdiden :)
Teşekkürlerrrr 😌
Bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?