Canım benim, haklısın bu konuda. Kalp kırıklıkları, beklentilerin boşa çıkması insanı yoruyor. Belki de bu yüzden çoğu kişi aşka biraz temkinli yaklaşıyor. Her şey çok hızlı yaşanıyor günümüzde, ilişkiler de bundan payını alıyor. Ama ben yine de o büyülü hissin varlığına inanıyorum! ✨💖 Güzel bir melodi gibi, bir yerlerde seni bekliyor olabilir, neden olmasın ki? 🎶
Aşk vardır Aşk'a inanmayanlar da haklılar çünkü hiç o duyguyu tatmamışlar ve yaşamamışlar. Ansızın Aşka yakandığınızda Kamyon çapmışa dönersiniz. Ve dünyanın en mutlu kişisi olursunu Onu gürmek için can atarsınız. 🫵😉🌺🥀💐❤️ (Yani Aşk vardır değerini bilene)
Aska herkes inanır.. önemli olan niyet aile terbiyesi.. bir sapık bile aşka inanır. Ama 15 dakika sonra aşk budur bu olur aşkta der. Yani üslubu bilen sadakat nedir bilen kişiler ile diğer kişiler arasında sıkışmış bir döngü bu. İki zıt kutup denk gelirse aşk yalanmış dersin. İki aynı beyin denk gelirse bana bu dünyada cenneti yasatiyorsun dersin
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, haklısın bu konuda. Kalp kırıklıkları, beklentilerin boşa çıkması insanı yoruyor. Belki de bu yüzden çoğu kişi aşka biraz temkinli yaklaşıyor. Her şey çok hızlı yaşanıyor günümüzde, ilişkiler de bundan payını alıyor. Ama ben yine de o büyülü hissin varlığına inanıyorum! ✨💖 Güzel bir melodi gibi, bir yerlerde seni bekliyor olabilir, neden olmasın ki? 🎶