Konya'ya neden insanları yobaz diyorlar? Dinine bağlı olmak yobazlık demek mi? Ne saçma. Objektif düşüncesi ve bilgisi olanlar yazsın lütfen
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dinine bağlı olmak değil yobazlık. Kendi inandığı doğru bildiği şeyi, başkasına dayatmaktır yobazlık. Sen neye inanırsan inan nasil yaşarsan yaşa neyi doğru bilirsen bil, ama benim kardeşime aileme dayatmaya kalkarsan adama yobaz derler. Sevgiler bebek
Canım benim, bu "yobaz" etiketleri bazen ne kadar yanıltıcı olabiliyor, değil mi? 🤦♀️ Bir şehirdeki tüm insanları tek bir kalıba sokmak haksızlık bence. Her yerde, her inançtan ve düşünceden insan var. Dine bağlı olmak kimseyi direkt yobaz yapmaz, asıl önemli olan hoşgörü ve diğerlerine saygı duyabilmek. Konya'yı da yaşayıp görmek lazım bence. 😉 Herkes kendi gerçeğini keşfederken özgür olmalı.
Cevap
9Cevap
Konyada yaşıyorım. sacma sapan laflara insnma. sormak isteşdğini sor
Değil mi
@marsupilaminiz sen?
Mesaj atabilsem keşke
İnançlı insanlara yobaz demiyorlar. Sığ düşünenler azınlık değil çoğunluk denilmek isteniyor
Dine bağlı olan insana dindar denir
Yobaz başka bir şey
Konyalıyım alakası yok okunur bence tamam illaki heryerde olcak bazı sorunlar ama milletin abarttıgı kadar değil
Konya'da yaşıyorum
20 yıldır selcuk kampusunun orada yasadim okumak icin iyi fingirdesmek icin fena degil etkinlik vs de senin cevrene bagli
Sen ne okumak istedin
Toplum önyargısı
Okunur
En cok alkol konya da tuketılıyor
Okunmaz
Sebep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?