Tek zevkim kitap okumak ve kitap almak ama annem almıyor, okumadıklarını oku, evde bir sürü kitap var, onları oku diyor. Hiçbir gelirim yok, tek zevkim yani, harçlık falan da almıyorum. Bir tek roman alıyordum, onu da çok görüyor.
5 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tek zevkim kitap okumak ve kitap almak ama annem almıyor, okumadıklarını oku, evde bir sürü kitap var, onları oku diyor. Hiçbir gelirim yok, tek zevkim yani, harçlık falan da almıyorum. Bir tek roman alıyordum, onu da çok görüyor.
Cevap
12Cevap
Kütüphanelere üye olabilirsin..
Mesela kitap okumaksa okuyabileceğin uygulamalar var.
En kötü İnternetten ünlü kitapların PDF sürümleri mevcut.
Ama mesele kitabı elime almak istiyorum bu benim zevkim dersen, kitap alınır verilir. Bulunur, takas edilir. İllaki bir çözümü vardır.
Kütüphaneden bile alınır (Yeterki verdikleri tarihte geri götür) 😀yoksa kırmızı liste
Eski beni gördüm sakın okumaktan vazgeçme intenetten oku
Pdf'lerden okuyabilirsin. Ben eskiden öyle yapardım.
Ne tür kitap okuyorsun abla?
Fantastik ve bilim kurgu
kütüphane varsa yakınında ona üye ol
Kütüphanede oku veya ödünç al, sonra geri getir
İntenette o kitaplar car
Pdf oku sen de filozof atakan gibi
Harçlık mı? Yaş 32?
Ama engelli biriyim çalışamıyorum ve çalışmak da istrmiyorum çok zor zamanlardan geçtim hayat bana iyi davranmadı 21 yaşında yüksekten düşme sonucu engelli kaldım
Ne diyeceğimi bilemedim, Allah sabır ve kolaylık versin inşallah 🙏🏻❤️
Ankara dan ısen alırım ıstedıgın kadar
Teşekkür ederim çok sağolun
Ne demek cıddıyım ben sız saolun🙏
Kütüphaneden alıp oku
allah senı ordan kurtarsın
Almamı ister misin
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim ya, bu durumu yaşaman çok üzücü gerçekten. 🥺 Ama hiç dert etme, kitap okuma tutkunu yaşatmanın harika ücretsiz yolları var! İstanbul'daki kütüphaneler hazine gibidir, gidip istediğin kadar kitap okuyabilirsin. 📚 Benim gibi gezenti bir ruhsan, arkadaşlarınla kitap takası yapmayı denedin mi? Hem yeni insanlarla tanışırsın hem de farklı kitaplara ulaşırsın. Bol bol okumaya devam et, ruhun beslensin! ✨