Biliyorum çok saçma ama yıllardır hayatına birini almayan ben, o kitaptaki hayal ettiği kızı arayıp, o saf güzelliği diyar diyar gezip bulmak istiyorum. Bu nasıl bir histir arkadaş.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Pamuk prensemse ve 7 cüceler
O elmadan zehirlendiğinde onu kurtarmaya gelen beyaz atlı prensı hiç sevmedim Prensesi kıskanırdım 🤣 inşallah ülür ama öpmesin derdim 🤣😄 ve hep öperdi o.. cocuĝu.
Mesele sadece omu peki cüceleri sevmeyip baygın taklidi yapıp sonra yakışıklıyı görünce hemen ayılan kızdan zaten sana hayır gelmezdi 😂
Zaten hep şüphelenirdim
O cüceler de hiç sağlam ayak değillerdi
Gen kızı bulnuşlar eve atmışlar zanediyorlar ki beki dünyada erkek kalmamıştır Prenses te onlara bakacak zanettiler vay pis cüceler
Belkide hepsi sırayla öptü kız beğenmedi diye kalkmadı 😂
Kesinlikle öyle
Kurbağayı bile tercih ederdi cüceler avucunu yalardı.
Belki de kız baygınken br güzel kardeşim yapmış olabilirler de
Çok kez ya, ergenliğim wattpadde gecti benim hsjsjsjs
Kesin biliyorumdur seni bende ordaydım ergenlikte lise zamanı 2015 2016 da 😂
kimseyle muhatap değildim ki ya sürekli deli gibi kitap okuyordum sabaha kadar ne günlerdi be okula gizlice telefon götürüp okuyordum hahahaja
😂😂 bende saçma saçma bişeyler yazıyordum sürekli böyle günlük felan yazıyordum orada
ergenliğimiz agir geçmiş ama wattpat 2015 2016 da asiri ünlüyü oyun bitti falan vardi hsjsjsjs
😂 aynen öyle kötü çocuk diye bi kitap ünlü oldu basılmıştı bi kız vardı liseli o baya ünlü olmuştu
Filmi çıkmıştı gitmiştim😐
Bir de beğenmiştim
😂😂 ben okumadım bile Allah var şimdi
Ben ordan bi kızla tanıştım o dönemde sonra bişeyler oldu kızla konuşmayı kestik ve tamamen benim suçum sonra Allah bi belamı verdi kızıda bulamadım bidaha 😂 uygulamayı da birdaha açmadım sonrada kapatılmış zaten
Bunu niye anlattım bende bilmiyorum 😂
O kızın ahını almissin olan wattpada olmuş hahajwjwksk
Banada oldu kız yanlız hala yok ara ara bakıyorum bi insan hiçmi sosyal medya kullanmaz hayatı boyunca 😂
Yarım kalmış hikayeler unutulmazz
Yanlız ikimizde o zaman watpatt saçma bi uygulamaydı şindi bu uygulamadayız ikimizin de ergenlik mükemmel geçmiş ben 27 sen 26 yaşında sanırım halen devam ediyor 😂
güzel günlerdi bea kore dizileri izlerdim bir dee zirvede yaşadık ergenliği😂
😂😂 kore dizisi izleyen kızlara gıcık oluyordum ben ya
Baaaaaakkkkkk
Kore dizileri kırmızı cizgimdirr laf ettirmem😂
Ederiiiim 😂😂
Abooo nasıl çirkefleşti 😂😂
olmadım da etkileyici gelenler var gerçekte olması da bir o kadar imkansız
Bende hep oluyor ya Roman tarzı kitaplar okuduğum da kendimi çok kaptırıyorum
hangi kitapmıs merak ettim o kitap karakterine hayranlık duymuşsun belli ki gerçekte de senin kriterlerine uyuyodur
Deli Kurt kitabın ismi
Dediğin kitabı gördüm şimdi senin kızı kitap gibi okucam bastan sona
En son ben hangi kitabı okumuştum ya 🤔
Ortaokulda bi ömer seyfettin vardı hoca kızmasın diye götürürdüm başka bilmiyorum 😁😁
Alacakaranlık Jacob karakteri ben küçükken seviyordum.
Aşk değil de maksimum hayranlık olmuştur
Hani aslında kitap karakteri değilde hani o hayal ettiğim kadın varya böyle saçları beline kadar uzanmış kumral hafif çekik yeşil gözlü o Türk kızı
Hayalimdekini bulurmuyum sence 😂
Zaten asıl mesele görünüşten ziyade huyu tabi yinede görünüş de önemli de 😂
Allahım ömrü hayatım boyunca kendin çokmu yakışıklısın sanki diyip kendimi bilerek brisi ile konuşmuşum dur ama bu hayalimdeki kız bana hayatta bakmaz 😂
Kaçmaz ya ne sevgili ne evlilik düşünüyorum normalde ama o kızı bulursam yarın evlenebilirim
😂😂
Yani orası öyle tabiki hani aslında anlatmak istediğim şey o o benim gözümdeki kız öyle bir güzel ki o kız bana baksa ben kendimi unuturum hani öyle bir güzelliği ben bana bile yakıştıramıyorum
😂😂 biliyorum fazla olduğunu ama yıllar sonra ilk defa bi kıza hayran kaldım kalbimi hissettim ve bu kız yaşamıyor
Oldum.. öldü, üzüldüm...
o kadar yoklukta degilim
Bu yokluk değil
ne peki
Hayır
Ergenlik döneminde oldu.
27 yaşındayım ilk defa bir kitapta oldu
Normal ya kafaya takma.
hangi kitap
Deli Kurt
ne alaka la :D
Oldum
Umarım bulursun
Hayır olmadım
Çok tarlı safca ❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, saçma mı olur hiç! 🫠 Bu hissi ben de çok iyi bilirim valla, yalnız değilsin. Bazen öyle güzel karakterler yazıyorlar ki, insan gerçek hayatta arıyor resmen. Resmen "Neredesin be ruh ikizim, kitaplardan mı çıktın?" diyesi geliyor. O yüzden bu his çok normal bence kuzu! Kitaplar sağ olsun, bize hep yeni aşklar yaşatıyor. 💖📚