Biraz iç dökmek istiyorum, kaldırılmazsa kalsın burada. Bi daha paylaşmam zaten.
Bugün işe gidecekken, ricası üzerine yeni taşınan komşumu işine bıraktım. Motoru bozulmuş. Adamın sohbeti de sarıyormuş bayağı, sabahın köründe çok iyi geldi. En son parfümüne iltifat edince çok sevindi, karşılık verdi. Benim parfümler de güzel ama değiştirsem fena olmaz onu anladım, yenilik iyidir. Teşekkür ettim ben de. İltifat sonrası mutlu olduğunu söyledi, ben de mutlu oldum. İçten mutlu oldum.
Günüm kaos içinde geçti yine aynı teraneler, gecikmiş toplantılar... Bunaldım her gün olduğu gibi. Usandım. Tatile çıksam, sevdiğim kadını, ailemi görsem de nefes alsam biraz.
Ailem ve sözlümden güzel haberler alınca biraz toparladım, çocuk gibi sevindim. Heyecan bastı yerimde duramadım. Bi de buradan buruk da olsa çok hoş bi sohbet döndü üstüne. İyi geldi.
İş dönüşü favori kitapçıma uğradım. Beş haftadır her cuma gidip aynı kitabı soruyorum var mı diye. Bugün gittiğimde adam benim için bir tane sipariş edip getirttiğini söyleyerek verdi, çok mutlu oldum teşekkür ettim. Aslında ben de yapabilirdim bunu ama yapmadım. Niyesini bilmiyorum, oradan almak hobi oldu sanırım. Taşındığımda en çok bu kitapçıdan uzaklaşmış olmama üzüleceğim. Yine de yeni yerde yeni favori bulurum belki. Sözlüm de kitap delisi, evlenince onu da getiririm yine sıkça. O da seviyor burayı.
Ayrıca marketten alacağımı alıp çıkmak yerine biraz oyalandım reyonlar arasında. Kendini şımartmak mı deniyor bilmem ama kendim gibi hissetmeye başladım bugün. Meğer bi sıkıntım yokmuş sadece ihtiyaçlarım farklıymış. Umarım aynen devam edebilirim.
Bir süredir 'gerçek mutluluk bu değil' diye dolaşıyor, kendimi eziyordum. Neyle ezdiğimin cevabı bile yok oysa ki. Bugün fark ettim çok büyük şeylere gerçekten gerek yok. Böyle ufak tefek şeylerden gerçek mutluluk hissedilebiliyormuş ve ben sahte mutluluk içindeymişim. Farkına vardığım iyi oldu.
Günün başka detayları da var lakin bu kadarı yeter. Güzel geçti, harbiden iyiydi...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne kadar tatlı bir gün geçirmişsin! 🥰 Minik şeylerde mutluluk bulmak paha biçilemez değil mi? Özellikle o kitabın senin için getirtilmesi yok mu, resmen kalbimi ısıttı! 🥹 Sanat Tarihi okuduğum için kitaplar benim de can damarımdır. O kitapçıyı sakın bırakma, yenisini bul