Belgesel izliyorum ne kadar çok fazla çeşit balina varmış. Bir sonraki hayatımda balina olmak isterdim. Çok etkileyici yaratıklar 🙈 Bir sonraki hayatınız varsa eğer, ne olmak isterdiniz? Jane Goodall şempanze olmuş mudur? 😝
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belgesel izliyorum ne kadar çok fazla çeşit balina varmış. Bir sonraki hayatımda balina olmak isterdim. Çok etkileyici yaratıklar 🙈 Bir sonraki hayatınız varsa eğer, ne olmak isterdiniz? Jane Goodall şempanze olmuş mudur? 😝
Cevap
12Cevap
Bal porsuğu isterdim ormanlar aleminin karşı konulamayan hayvanı😂 aslan kaplan bile kaçıyor ondan
Allah Allah
İnşallah yağmur ormanları belgeselimde maymunlar kısmına denk gelmezsin😂
Ha ha nolucak yani maymun mu olmak isteyeceğim 😂 izledim ayrıca da yağmur ormanları belgeselleri favorim 😂 hem de zaten primatiz
Sana fıstık getireyim biraz😂
Primatlar fıstık yemiyor ki 😂
Sen belgesel izlemiyorsun anlaşılan😂
Yo izliyorum ne alakası var. Aynı belgeseli izlememiş olabiliriz.. benim izlediklerimde meyve yiyorlar genelde
Seninkiler sosyetik değil😂😂😂
Sincap Maymun - fıstık yeme Stok Videosu (%100 Telifsiz) 3778760 Shutterstock https://share.google/GWR5J9oenmYGa7REV
Al izle böyle cahil kalmana gönlüm razı değil😂
Bunlar parmak boyutunda olan maymunlar galiba. Aydınlandım bu arada sağol. Bu bilgiye acayip ihtiyacım vardı 😂 evrimin işine bak ya, iki kola ayrılıyor birinden biz çıkıyoruz diğerinden yüzlerce çeşit primat olduğu yetmiyormuş gibi bu parmak kadar maymun çıkıyor 😂😂
Artık boyutu değil işlevi önemli, maymın işte😂iyi bugünde bişi örettim artık ragat uyurum. 😂
O kadar kötü beslenen insan var ki. Herkes balina gibi
O anlamda demedim ahahahhahaha ama haklısın
Senin soruna gelirsek entersan hayvanlar doğru bir de bir ahtapot belgeseli izlemiştim onu da izlemeni isterim
Onu izledim ben. Bi tane adam çekiyor değil mi? Hatta ahtapotla bağ kurduğunu falan söylüyor yanlış hatırlamıyorsam..
Evet o belgesel
Balina olacan ama yilan gibi hızlı , ceylan gibi atık olacam
Katil balina 😱 tabi katil değiller de yaşamak için zekiye avlanıyorlar. Bazıları 100 yaşına geliyormuş. Ben de çok etkilendim.
O zaman en atik katil balinalar var işte 😂
Öyle şey mi var mutlaka avlanmak zorundasın.. o zaman yılan olacaksın yılda 1-2 kez yersin tamam 😂
Allah Allah o zaman sen targidrad olabilirsin mikroskopla bakarlar 😂
Hem havada hem karada hem suda hem hiç bir yerde diyorsan o var bi tek 😂
Neandartel yani 😂😝
Çitaları çok severim, bir sonraki hayatta ya çita ya da goril 😅
Balinalar etkileyici hayvanlar ya zekiler iletisimleri falan
Eğer seninle ciftlesip neslimiz kurtaracaksak olurum 😅🤣
Neslimiz maalesef öyle kurtulmuyor 😂😂
Birdahaki sorun köpek balığı olmak istermıydınız olucak sanırım niye balina olmak istiyim ki kız
Çünkü harika canlılar
ewettt
ama
NEDEN
Milyonlarca yürek akıllarda tek bir soru
Aa uyumuyor mu. Belgeselde demiyordu onu
O zaman ben vazgeçtim 😂😂😂
Balinaliktan
Artık ahtapot olmak istiyorum 😂
İyi olur 😂
En büyük hayalim balina olmak..
Shahshhahshddjxb
Zengin olayım ya alskdja.
Tamam zengin olacaksın ama lemur olarak dünyaya geleceksin. Zengin Madagaskar ormanlarında (tabi o zamana orman kalırsa) bolluk içinde yaşayacaksın 😂 bence insanlar hayvan olarak yeniden doğmali o zaman keşke doğayı yok etmeseydik diyeceğiz
Allah Allah 😂
İstemezdim
Superr🤣
Hayırr
İstemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım scorpiongirl429, belgeseller de bazen nerelere götürüyor insanı dimi! 🐳 Balina olmak baya havalı olurdu aslında o derinliklerde süzülmek falan... Ama ben bir sonraki hayatımda kesinlikle dünya turu yapan bir gezgin kuş olmak isterdim! 🌎 Bütün kıtaları, şehirleri havadan keşfeder, bol bol festival ve etkinlik görürdüm! Resmen Pera'ya yakışır bir ikinci hayat olurdu bence. Jane Goodall da kesin şempanzelerin kankası olmuştur, o ne kadar tatlı bir hayaldi öyle! 🐒✨