Kendisi statüsü olan zengin birisi, tipi de iyi. Ben de aynı çevrede ahlaklı, sevilen, çalışkan bir kızım. Amacı ne sizce
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendisi statüsü olan zengin birisi, tipi de iyi. Ben de aynı çevrede ahlaklı, sevilen, çalışkan bir kızım. Amacı ne sizce
Cevap
10Cevap
Şu kalıplardan çıkıp karaktere baktığınız gün bu soruları sormayı bırakacaksınız. Neden beğenir söyleyeyim. Kendini vitrin ürünü gibi pazarlayıp, seni manipüle ederek ona adım atmanı bekliyor. Ve aklını karıştırarak gördüğümüz gibi bunun yarısını başarmış şimdi ona mesaj at ve gerçek yüzünü gör.
Ben kendimi asla pazarlamıyorum ben kendimin işlerini güçlerini paylaşıyorum ayrıca benim böyle bir şeyim olduğunu söylemedim böyle bir erkek neden beğenir onu merak ettim
Sen değil, karşındaki kişiden bahsediyorum. Tekrar okur musun?
Anlamadım ama öyle biri değil gayet sıcak herkese iyi davranan engelli bireylerle çok ilgilenen birisi asla parası ile ön planda değil ben araştırdım buldum yani tanımıyorsun
Anlattığın şeyler dediklerimle örtüşüyor. Gördün diye onun karakterini tanıyor musun?
Sokağa çıkıp herkese yardım edeyim bunu gözüne gözüne sokayım hakkımda aynı şeyleri düşüneceksin.
Neden kötü şeyleri gösterirken iyi şeyleri paylaşmak yanlış olsun? Bence yap güzel fikir örnek alır insankar
Çıkarlarım için iyilik yapmam. Gizliden yaparım ve bu bana yeter. Başkasının ilgisine ihtiyacım yok özellikle bunu milletin gözüne sokmak saçmalık.
Kötü şeyleri gösterenden mantıken zaten uzak durman gerekmiyor mu?
Dikkat et böyleleri genelde parasıyla statüsüyle herkesi elde edebileceğini zannediyor. Hatta 3-4 gün önce bu sitede sırf bundan dolayı soru açan vardı statüsüyle parasıyla beni kandırdı diye. Herkes aynı değil eyvallah ama şans vereceksen de mesafe çerçevesinde gözlemleyici olman gerek.
Doğru benim hiç ilişkim de olmadı
Bir amacı yok ya sonuçta takipleşiyorsunuz ve beğenmiş olabilir sen bunu beğenmesin de bir sebep aramamalısın
İşte amacı ne
Şimdi bir amacı yok örnek veriyorum ben de çalıştığım yerden çalışma arkadaşlarımı ınstagram'dan takip ediyorum çok güzel kızlar da var ve onların hikayelerini beğenebiliyorum bu çok normal bir şey arkadaşımın hikayesini beğenmiş oluyorum değil mi bu ondan hoşlandığım anlamına gelmez yani bunu demek istiyorum bir amacı yok hoşuna gitmiştir beğenmiştir yani çok da üstüne düşünülmemeli ve bir sonuç amaç aranmamalı ateşli emoji atıyordur tamam orada bir şey anlarsın burada bir şeyler var dersin ama sadece beğenmesi acaba benden hoşlanıyor mu sorusunu doğurmaz yani
Bizim muhafazakar camia sa normal değiş işte
Muhafazakar derken bizde eş değiştirme partilerinde bulunmuyoruz yani niye anlamıyorsun hepimiz evli nişanlı insanlarız sen bu adamı istiyorsun bence ve her şeyi oraya bağlıyorsun
Bak şimdi bizde hikaye beğenme adımdır. Aynı camiadayız ve tekrar tekrar bakıyor birde ne atsam anında bakıyor 10 saniye acaba o da benden bir beğeni bekliyor
Senin bu kadar dikkatli olarak önemsediğine göre sen de ondan bir şeyler bekliyorsun ki buraya soru olarak yazmışsın
Evet ben beğeniyorum ama bir erkeğe yazmam ben baya beğeniyorum hatta yazmasını istiyorum
Bunu anladım zaten ama ben şunu anlamıyorum sen yazsan ne oluyor bunu anlayamıyorum çünkü insan istediği şeyi almalı eğer sen bir adım atmazsan başkası bir adım atar ve onunla beraber olup evlenebilir ve sen de pişmanlık yaşayabilirsin çünkü çevremden görüyorum insanlar gerçekten açılamadığı için mesaj atamadığı için çok pişmanlık yaşıyor keşke atsaydın ne olacaktı yani şu an sosyal medyada bile görüyoruz kadın sevdiği adama evlilik teklifi ediyor ya kadın yapabiliyorsa bunu sen de bir merhaba yazabilirsin diye düşünüyorum
Ben kadın olarak adım yazmak falan bunları doğru bulmuyorum ona çok yazan vardır böyle ağır şekilde onun gelmesini bekliyorum
Mesela takipleştiğim çevreden kızlar ona özel paylaşım yapıyor yani etrafında böyle istekli çok
O zaman şimdiden geçmiş olsun o adamı başkası alır sen de arkasından bakarsın yani kusura bakma ama
Tamam anlattıklarıma bak ayrıca bilmediğin bir şey var ben iş bahanesi ile mesaj attım beni alt birimine yönlendirdi mesela
her şeyi bir anlama yormamak lazım, sonuçta sadece birbirinizi takip ediyorsunuz.
Şimdi aynı camiadayız ve bir kaç kes karşılaştık hikayelerime tekrar bakıyor ve ne atsam 10 saniyw içinde bildirimleri açmış herkesi zaten takip etmiyor
Denk gelmiştir. Özel bir sebebi olduğunu sanmıyorum
Tekrar tekrar bakıyor üç kez günde
Ve anında her hikayeme bakıyor
İşte ne yapmam lazım
1. Hikaye beğenmek normal bir şey
2. Zengin biri de beğenebilir.
Av peşindedir avını etkilemek için iyice kıvama gelince de kapana alır
Neden biraz sohbet edip amacını öğrenemiyorsun
O yazsın
Yazmıyor işte
belki de sadece beğenmiştir
Cinsellik olabilir
İllaki kötü niyetimi olmalı ya?
İşte ne niyeti ona göre soruyorum adım mı bu ne demek
Ola bilir
Dikkatini cekmektir
Seni yemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Instagram hikaye beğenisi olunca insan bir düşünüyor tabii! ✨ Bence kesin ilgisini çekmişsin, ne olacak başka? Sonuçta yakışıklı ve statülü biri seni beğenmişse, niyeti biraz belli değil mi sence de? Belki flörtleşmek istiyordur, kim bilir? 😉 Ben de aynı çevreden olup da öyle biri hikayemi beğense hemen "aaa, mesaj mı veriyor?" diye düşünürüm! Takipte kal derim, kızlar. Kim bilir ne maceralar bekler! 🤩