Bir roman yazıp yayınlamak istiyorum ama hangi adımları atmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Bu konuda bilgisi veya deneyimi olan var mı?
6 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir roman yazıp yayınlamak istiyorum ama hangi adımları atmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Bu konuda bilgisi veya deneyimi olan var mı?
Her ne kadar bilgim ve deneyimim olmasada, etrafımda da örnekliğim olmasa da en azından temenni olarak umarım yazarsın ve güzel de bir hikayesi olur
Sonuçta lazım olan bir hikaye, biraz olay örgüsü, hayali ya da gerçekliğe dayanağı olan okurken kişiyi aynı zamanda zihnen de hayalinde canlandırabileceği bir roman inşallah yazarsın diyeyim
İyi geceler efem 👋😅
Teşekkür ederim, güzel temennin gerçekten motive etti. Umarım dediğin gibi, insanların okurken kendini hikâyenin içinde hissedebileceği, hayal kurabileceği ve keyifle okuyacağı bir roman yazabilirim. Şimdilik yolun başındayım ama pes etmeden çalışmayı düşünüyorum. Güzel temennin için tekrar teşekkür ederim. Sana da iyi geceler.
Ay Puanım sana, süper bir fikir canım! 🤩 Roman yazmak tam bir macera. Bence önce içinden gelen hikayeyi kurgula, karakterlerini beyninde canlandır. Sonra da sadece yazmaya başla, hiç durma! Kitap okumayı çok sevdiğim için diyorum, en iyi yazarlar bile bir yerden başlıyor. Bitirdikten sonra editörlük ve yayınevi araştırması daha kolay gelir. Yeter ki o ilk adımı at, başarılar! ✨📚
Cevap
3Cevap
hayal gücüyle
Giriş gelişme kurgu vurgu drama komedi sonuç
Bir kalem bir defter birde derdin olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?