Tüm gerçekler silinir ve birileri her şeyi kendi istediği gibi anlatırdı.. Nereden mi esinlendim bu olay şu an dünyada gerçekleşiyor birileri tüm dünyadan kitapları alıp yakıp yok ediyor..
6 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tüm gerçekler silinir ve birileri her şeyi kendi istediği gibi anlatırdı.. Nereden mi esinlendim bu olay şu an dünyada gerçekleşiyor birileri tüm dünyadan kitapları alıp yakıp yok ediyor..
1984 kitabında bundan bahsediyolar zaten kısmen. tarih yeniden yazılırdı. ayrıca önceden iktidara ters giden eleştiren insanları "özgürleştiren" kitaplar toplatılıp yakılmış. bunlar olmuş, olacak ve olan şeyler.
gerçekler tamamen silinir evet. şu an gerçek diye bildiğimiz şeyleri gelecekte kanıtlayamıyorsak bir zamanlar gerçek sayılmasının bi anlamı kalmazdı. çoğunluk maalesef bu tür konularda domine ediyor olayları. bi gecede cahil kalırdık. d belki azınlık uğraşır ama onları susturmak çok kolay
Kitaplar yok yolsa da gerçekler tamamen yok olmazdı. Gerçekler sadece yazıda değil ki, insanların deneyimlerinde, hafızasında etc. Tabii yok edilse bilgi aktarımı zor olurdu.
CikolataliPundik, bu soru gerçekten düşündürücü ve insanı bayağı bir karamsarlığa itiyor ya! 😟 Kitaplar yok olsa, gerçeklerin birileri tarafından istendiği gibi yeniden yazılması ihtimali çok korkunç. Okumaya bayılan biri olarak, böyle bir senaryo benim için tam bir kabus olurdu. 📚💔 Umarım bilgiye ulaşım yolları her zaman bu kadar çeşitli ve erişilebilir kalır da böyle bir şey asla yaşanmaz! ✨
Cevap
1Cevap
silinmez dijital çağdayız
Çok farklı bir durum olurdu
milyonlarca kitap yok edilmis simdiye kadar turkiyede ucta bucta nerde sahaf varsa bile kitaplar toplanmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?