Blok 3 ve Lvbel C5 dinleyenler biraz sorgulanır. Eski rapçiler bana her zaman daha kaliteli geliyor. Yeni nesilden gerçekten sağlam diyebileceğim bir rapçi görmedim. Benim için en iyiler; Saian, Allâme ve Kayra Sizce?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu lvbel c5 midir ne halttır zerre sevmiyorum ya. İşin şeyi herifte öyle bir şans varki global bile oldu yav. Ya onu da geçtim sözleri berbat ve özellikle bunu dinleyen kadınları anlamıyorum hatta anlayamıyorum. Adam açık açık kadınlara neler diyor yav
Şans değil ülke canım dolu eğlenmek için dinlediğimiz şarkılar diyorlar eğlenecek başka şarkı türleri mi yok kadınları aşağılamak üstüne tüm şarkıları ve kadınlarda bunları destekliyor garip şekilde
Eypio nun apo olduğu zamanlar ezhel in ais ezhel olduğu zamanlar hey gidi ölüme inat zamanları aktım gittim geçmişe
Ezhelin kurdistan ankaranın baskentı demeden önceki hali.
Evet o zamanları kastediyorum zaten. Peki hidranın sago ile cezaya disi efsane değilmi ya ben bayıldım son dönemdeki en iyi dislerden biri belki rota nın şeytanla sözleşme ile denk bile olabilir
Ressam şarkısından mı bahsediyorsun hidranın
Yok uranyum ve roket parçası hidranın
Ben diss attığı ressam şarkısını biliyorum bir oda 2013 de hidra ceza ve sagopanın ayağının kiri olamaz rota da iremden dolayı populer oldu bir kaç şarkısını çok dinlerdim
Ben protest duruşun bozulması fikrinden nefret eden biriyim ve devlet konserine vaktinde eleştirdikleri sistemle çıkan iki insanın da ayağında çok fazla kir var artık müzikalite için söylersek evet cezaya katılırım ama sagoyu sevemedim gitti ben her neyse hidranın da dediği gibi ikisini topladan da bi yarım fuat etmez 😊
Sagopanın kişiliğini asla çözemedim fakat cezanın kişiliğini seviyorum ama kişiliğe göre de şarkılarını eleştiremem sagopadan daha anlamlı sözler kullanan birisi yok hidranın da çünkü bu, gibi şarkıları çok iyi fakat sagopayla aynı kategoride değil
Ben sadece son diss inden bahsettim on numaraydı ve cevapsız kaldılar yine rotanın şeytanla sözleşme diss i de öyle dinledin mi bilmiyorum ama efsaneydi bu ikisi peki en sevdiğin rap parçası hangisi
Rota kime atıyor diss dinlemedim hiç, en sevdiğim rap parçası değişiyor ama en çok allame kenar mahalle olabilir
Rota genel bir diss ve respect parçası yapmış şeytan ile sözleşmeyi allame nin bu ara rapcyper da yaltıklarını da ben çok beğeniyorum
99'dan beri Sagocuyuz, yeni nesili de dinliyoruz bizi bozmaz
https://www.youtube.com/embed/Q0E8fwC1JF4Sarışın kızlar bozabilir
Canım benim, müzik zevkleri tamamen kişisel bir yolculuk değil mi zaten? 🎶 Eski okulu dinlemek tabii ki bambaşka bir keyif, o efsane isimler her zaman kalbimizde. Ama yeni nesil de kendi enerjisiyle, farklı sound'larla çıkıyor karşımıza. Belki daha festivallik, daha enerjik bir şeyler arayanlar için onlar daha cazip oluyordur. Bence önemli olan sana ne hissettirdiği, değil mi tatlım? ✨ Her dönemin kendi kralı var! 🚀
Cevap
4Cevap
rep sevmem
Bilmiyorum dinlemiyorum
Afedersiniz bir birine küfür eden şarkılar
Herkesin değerleri var
Şahsımca yakışmıyor, bu sanat değil
Benimde demek istediğim o aslında sözlerde bir mantık yok kadınları bir figüran olarak göstertip rapmiş gibi ortaya çıkarıyorlar
jagged ve şehinşah hepsinden iyidir
Şehinşahın eski parçaları çok iyi de yeni şarkıları dinlenmez jaggedinde çoğu şarkısı hayatı ile olduğu için sarıyor
gereksiz bi ön yargın var şehinşaha karşı 2019’daki yaz yağmurum faciası hariç aktif olarak hala üst düzey bi isim.
aslında önyargılı bir cümle kullanmadım dinlediğim çok şarkısı var fakat yenilerini kendi görüşümce beğenmiyorum oldschoolda şehinşahtan daha kalitelileri var
Sayımızı bilmek güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?