Varsa paylaşır mısın demeden de paylaşmıyorsunuz dikkatimi çekmedi değil. D
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Varsa paylaşır mısın demeden de paylaşmıyorsunuz dikkatimi çekmedi değil. D
Şunun ritmine kapılmadan dinleyemiyorum. Özellikle nakarata geçince
https://www.youtube.com/embed/qFYLeTJEvWYMetallica'nın bir parçası vardı wherever I may room muydu neydi bi tane daha vardı ama ingiliççem iyi olmadığı için aklıma gelmiyo ismi
youtube.com/shorts/EpxYbV81Sx4?si=A3xomtTGbY4Z3KcJ
Heh buldum enter sandman
Şu kısmı çok güzel
Sözleri de muziği de muk şarkı cidden :D
Metalci reyyan mı olurmus ajbfasjk normalde neler dinliyorsun senn?
Est :) Onun oyle bi ayrımı olmaz herkesin zevkleri farklıdır. Lakin muzik repertuarım geniştir :)
Müzikten anlayan bir tarafın varr
Ehehehe cahilce bir sorum varr
Çok müzik dinlemek ilerde az müzik dinlemeye yol açar mi? Ben eskiden resim çizerken, temizlik yaparken, edit yaparken arkada hep müzik dinlerdim. Şimdi ise sadece yürüyüşe çıkınca müzik dinliyorum hatta yürüyüş esnasinda şarkı dinlemekten sıkılınca yürüyüşümu sırf bu yüzden bitiriyorum jdndnfm 😃 aynı şarkılar dinlediğim için mi sıkılıyorum yoksa eskisi gibi yeni güzel şarkı mi yok bilmiyorum ya
Müzik benim hayatimda olsa da olur olmasa da olur gibi bir hal almış
Aaa çok ilginç. Muzik olmadan yaşayamam. D Ama her şey yaşayış ile alakalı. Mesela tek başıma yolculuk yapıyorsam mutlaka muzik dinlerim. Ama arkadaşlarla ya da dialoh kurabileceğim kişilerle birlikteysem (bu ev olur, iş olur, okul olur, arkadaş ortamı olur) o zaman muzik aramayabilirsin. Bu tip durumlarda normal. Ama yeni muzikler keşif etmekte onemlidir tabi. Sürekli aynı şarkıları dinleyerek sıkılabilirsin. Eskiden muzik grubum vardı lise yıllarında. Muzik film anime kültürüm iyidir. Bu konuda yanılmadın :) Kendi tarzımda muzik dinleyenler önerilerimi beğenir çok fazla sanatçı ve şarkı bilirim endonezya tayland moğol amerikan vs vs pek çok ülkeden kendi tarzımda iyi sanatçılar bilirim :) Dur bulursam benim şarkılardan birini atıyım :D
www.youtube.com/watch
Gitar back vocal benim soz aranjda ben ve furkan :D Tabii o zamanlar yapay zeka yok her 5 saniye için belki 2-3 saat emek veriyoruz birleştirme aranj yapmak için yani komple emekti o zamanlar.
Teşekkür ediyorum efendim şarkı daha eski lakin o zaman youtube falan yok idi :D Sonradan yükledik heheh.
O sırada ben
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
hanfashfbhas bunlar bile hafifi geliyor artık :D
Sevmediğini biliyorum ama aklıma geldi bu şarkıyı hiç duymuşmusundur klibine bakarsan 1-2 dakika analayacaksın neden attığımı :D
www.youtube.com/watch
Ya yalnıs versiyonu attım bu olcak
www.youtube.com/watch
Resident evil filminin soundtrackı ya ondan şey ettim hahah
Resident evil film serisini izledin mi? Video da bir kaç parça paylaşılıyor filmden kareler ehehuehu. Sanırım resident evil1 ya da 2 filminin soundtrackiydi. Nemesis hangi filmdeydi 1 mi 2 mi. D
Evet yaaa ellerinde ki cevheri harcamışlar. Filmlerin sevdiğim tek yanı, karakterlere bağlı kalıp neredeyse onemli tüm karakterleri bizlere göstermesi. Onu yapmayan yapımlar da var ehuehue. O yüzden işlenişi güzel olmasa da sevdiğin karakterleri görmek hoş oluyordu...
Ahahah hintli leon :D:D
O işin bir hikayesi var dur elefonu kapatıyım yazcam. D
Geldim :D biraz uzun sürdü ama hahah sende yeni yazmıssın zaten. Şimdi resident evil filmi yapılacağı zaman dünyanın en öncü yonetmenlerinden george romero ile anlaşılmış. Geroge romero da oyunlara birebir sadık kalınmasını hikayenin çok güzel olduğunu ve milyonlarca re fanı olduğunu dile getiriyor. Çekim aşamasındayken dini imanı para olan hollywood bu iş boyle olmaz daha bi genel izleyiciye hitap eden bir hikaye yazmasını istemişler. George romero bu işi red ediyor bunlarda baane baane biz daha fazla para kazanacaz diye george yi projenin yonetmenliğinden alıyor. Yeni gelen de boyle bir hikaye uyduruyor. O sevdiğimiz akrakterlerin görünmesi, yonetmenlikten alınan ama filmin yapımında yazar kadrosunda rol alan georgenin ısrarlarıyla hikayeye ekleniyor. Boyleli.
Eheuehue ne demek efenim ricalar. Ve evet emeği geçen herkesin Allah belasını versin hafjkasbfj
Eye Of The Tiger müziğinin ritimlerinden etkilenirim
https://www.youtube.com/embed/btPJPFnesV4Allahallahhh hocam muk şarkı :D
Rica ederim hocam (çiçek)
Canım benim, kesinlikle var! 🤩 The Weeknd'den 'Blinding Lights' çalmaya başladığında kendimi tutamıyorum resmen. Koltukta bile dans ediyorum ya da yürüyorsam tempo tutup hızlanıyorum. Nabzım artıyor resmen! Enerjisi inanılmaz, festivalsiz yaşayamam ben, bu şarkıyla coşmamak imkansız. 🥰
Cevap
4Cevap
Genelde Karadeniz şarkıları beni içine çekiyor gadası
İsmail türüt gibimsi mi? Kazım koyunuc gibimsi mi?
Farketmez hepsi hareketli
(çiçek, kalps)
alan walker şarkıları
Barık (kalp) alan walker. D
https://youtu. be/fyMtQbr_17g? si=ro4yN-3BEoXhTDhg
Off çok ama çok var bu seferde bunun ikisini paylaşim jdsnnddb
Bumbumbumbu mdimi asşlkfnask
Hanfashfa bir zamanların magazin programlarının ıntrosu. D:D
Doğru ehehu (çiçek)
Hep sitem hep sitem. D
Paradisooo bugün dictatoru dinliyodumm hem de yorgunken ama isyan damarlarıma iyi geldi ahshahsh
Seni asi seni çılgın şey seni hahaha
Var ama çabuk sıkılıyorum çünkü üst üste 1 hafta dinlerim 😄
Benimde beğendiğim şeyi yoğun tükteip sonra sıkılma hastalığım vardı. Ama bu şarkıyı neden 1 senedir günde minimum 25 kere dinliyorum?
www.youtube.com/watch
Demekki seni derinden etkiliyor şimdi baktım bana göre değil ama tabi zevkler tartışılmaz.
Değil mi :) teşekkürler (çiçek)
Rica ederim abe
Ortalarına getirinn
Hızlandırmayı geç bazı şarkılar çaldığın insanın oynayası geliyor ritme kaptırıyorsun kendini Sezen Aksu'nun rakkas parçası mesela
Asere he ha gerisi random😅
LAs ketchup :D
Var 😬
Ama paylas dememisin 😝
Hhashfbash sen ozelden de atsan olur cann biliyorsun. D
Biliyoreee canoo 🙃🥰
varsa bana da atin sksj
Öf olmaz mı shdhdd
Of paylassaydin ya bixde nimetlenseydik 😆
Çok varr
Ankaranın bağları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?