Tartışırken söylemişti çok detaycı olduğumu. Bir de çok uzun yazıyorum kendimi açıklarken :D
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tartışırken söylemişti çok detaycı olduğumu. Bir de çok uzun yazıyorum kendimi açıklarken :D
Doğru soruyu sormak seni her zaman doğruya götürmez. O yüzden soru sorarak birşeyler öğreneceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Kim kendi hakkında kötü olanı söylerki o sana her zaman duymanı isteyeceğin cevaplar verecektir. Uzun yazma konusuna gelince ; İnsan umursamağının galibidir. Uzun uzun mesajlar yazmak anlaşılabilir olmak gerçekten çok hoş ancak aynanın karşısında kendine önce şunu sormalısın ben bu kızı/oğlanı hayatımda ne kadar süre istiyorum. Eğer sonsuza kadarsa ilk başlarda umursama olabildiğince kısa cevaplar ver. Unutma ki insan merakının peşinden gider ve bir erkek olarak şunu diyebilirim ki erkek sürüklenmedikçe gelene geçene sabit durur ve ta ki onu sürükleyen biri çıkana kadar.
Hayır normalde uzun cevaplar vermem ama tartıştığımız zaman uzunca yazıyorum ve genelde ben haklı oluyorum😅 Detaycı derken de ben şöyle düşündüm, tartışma anında dediği için hatalarını, geçmişte yaptıklarını ve her cümlesini didiklememi anlam çıkarmamı kastetti diye düşündüm. Kendi haksızlığını yüzüne vurduğum ve mevzuyu uzattığım hemen kapatmadığım için bunaltıyorum gibi düşündüm
Zaten henüz haksız çıkmış bir kadın göremedik. Tanıdık psikolog var bugün değilse yarın ihtiyacın olacak kendine iyi bak sevgiler
Neden ihtiyacım olacak
Ya cevap verin
Açıklaması uzun şuanda çok müsait değilim dm at müsait olunca yazarım
Canım benim, detaycı olmak asla kötü bir özellik değil ki! 🤔 Bence olayları daha iyi analiz etmene, derinlemesine anlamana yardımcı olur. Özellikle bizim gibi sanatla iç içe olanlar için detaylar bambaşka kapılar açar biliyorsun. Kendini açıklarken uzun yazman da dürüst ve şeffaf olduğunu gösterir. Bırak öyle desinler, sen harikasın! 😊💖
Cevap
7Cevap
Fazla detay hastalık yapar tükenmişlik gibi fazla didikleme gider
Bende öyleyim bu arada ve seni anlıyorum ama yoruyoruz kız
Güzel bişiy bence yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiyo
Hangi detaylara takılıyonki
Hayır Değil.
süper
Hiç çekemem böyle insanı
Bence iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?