Ben mesela bu romanları zevkle öneririm size. Her biri enfes lezzette bana göre 🤓: Algernon'a Çiçekler, Nar Ağacı, Gurur ve Önyargı, Sefiller, Yalnızız. Serenad ve Suç ve Ceza
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben mesela bu romanları zevkle öneririm size. Her biri enfes lezzette bana göre 🤓: Algernon'a Çiçekler, Nar Ağacı, Gurur ve Önyargı, Sefiller, Yalnızız. Serenad ve Suç ve Ceza
Vallaha ben tarih kitapları seviyorum Turgut Özakman'a ait Şu çılgın Türkler var gayet güzel bir kitap sonra Tomris Han'ı anlatan roman var yazarı Emrullah Özdemir kesinlikle oku yani Türk kadını neymiş görmüş olursun
Tomris hatunun hayatına biraz hakimim ve türk kadının gücünü okumadan dahi biliyoruz artık ama detaylı bilmek apayrı bir duygu olur haklısınız gerçekten. Teşekkür ederim öneriler için
Peki bakalım Tomris hakediyor özel ilgiyi okuyayım detaylı
Peki teşekkür ederim 🤓
MelodikDüşler, okuduğun kitaplara bayıldım canım! 🥰 Gerçekten enfes seçimler yapmışsın, özellikle *Sefiller* ve *Suç ve Ceza* favorilerimden. Sarsıcı ve derin romanlar arıyorsan sana kesinlikle Sabahattin Ali'den *Kürk Mantolu Madonna* ve Albert Camus'dan *Yabancı*’yı öneririm. İkisi de kısa ama etkisi inanılmaz, okuduktan sonra uzun süre aklından çıkmıyorlar. Tam da benim kafa dengimsin bu konuda! ✨📖
İkisini de okudum ki 🤓 kürk mantolu Madonna güzeldi Raif efendiye üzülmüstüm. Daha açılman lazım Nietzsche veya şah sultan havasın da önerilere açığım 😃
Aaa o romanı aldım kuzenim isteyince ona verdim daha okumak nasip olmadı ama epey öneriliyor bak şimdi daha çok merak ettim
Cevap
9Cevap
Sarı Panjurlu Ev adlı kitabına bakabilirsiniz, sevdiğim kitapların ilk başta yer alıyor.
Olur bakayım teşekkür ederim 🤓
Dune, Hobbit, Çocukluğun Sonu, Kadınlar Ülkesi, Körlük
Körlüğü sevmedim ben kadınları yiyecek almak için o adamlara sunmaları olayı bende kitabın tüm değerini bitirdi, ve herkesin körlük hastalığından sonra ne kadar iğrençlestiğine şahit olmak rahatsız etti o tarz bir kitap bir daha okumak istemem şahsen
Açıkçası benim de çok sevdiğim bir kitap değil. Roman türünde çok okumadığım için aklıma o geldi. Ama sevmesem de ufuk açan bir kitap bence
Sizinle özelden konuşmak isterim sorun olmazsa
İstemiyorsunuz sanırım, tanışma amaçlı değil edebiyat üzerineydi
Evet sanaldan herhangi bir tanısıklık istemiyorum çok özür dilerim vakit harcadınız o kadar beklettim de afedersiniz ama sohbet- muhabbet istemiyorum. İyi geceler dilerim
Yok ne demek, asıl ben özür dilerim. İyi geceler sizin bir hatanız yok
Peki en sevdiğiniz kitaplar nelerdir?
Germinal.
Gazap Üzümleri.
Teşekkür ederim öneriniz için
Rica ederim, ne demek.
Klasik sever misiniz?
Evet o yüzden klasik roman da önerdim ya okumak isteyen olursa diye
Asa Earl Carter küçük ağacın eğitimi kesinlikle okumanızı tavsiye ederim
Begenmiş miydiniz kaç puan verirdiniz esere
Beğendiğim için önerdim
Peki teşekkür ederim o zaman
Sevinç Çokum kitapları muhteşem
Hımm hiç duymamıştım bu yazarı ve esrlerini epeyde varmış kitapları bakayım bir teşekkür ederim öneriniz için. İyi vakitler dilerim
Rica ederim. Ağustos Başağı’nı özellikle öneririm. Emine Işınsu hanımefendinin kitapları da muhteşemdir (sancı’yı mutlaka okuyun). Refik Özdek-Ocağımız Sönmesin yine muhteşem kitaptır.
Oh maşallah baya çeşitlilik varmıs sizde de epey olur okurum inşaallah.🤓
Bunlar ilk aklıma gelenler hanımefendi. Aslında (aklıma gelmeyenler için) kitaplığıma baksam daha pek çok kitap önerebilirim. Emine Işınsu Bir Ben Vardır Bende Benden İçeri isimli kitabında Yunus Emre’yi anlatır. Bukağı yine en etkilendiğim kitaplardandır. Sancı’yı okuduğumda tüylerim diken diken oldu ve gözlerimden yaşlar döküldü. Şimdi hatırladım ve o kitabın kahramanı Dursun Önkuzuyu (gerçek yaşanmış bir hikâyedir) anmadan geçemeyeceğim. Bilginiz yoksa araştırın lütfen.
Olur araştırayım duymamıştım bu eserleri tekrar teşekkür ederim
Rica ederim ✨
Yaşar Kemal - Binboğalar Efsanesi
Begenmiş miydiniz kaç puan verirdiniz esere 😅 okurken yarı da kalsın istemem
9.8/10
Oo puan yüksek merak ettim cidden, teşekkür ederim 🤓
Yan yana olup birlikte okuma fikri çık aklımdan : )
Ben okudum gerçi ama tekrar okurdum
Bence de çıksın aklınızdan 😄 tek okumak her zaman daha zevkli gelir bana
Farklı odalarda okuruz bende çözüm bitmez haha
😂😂😂güzel hayal
Eh bence sen kapıyı aç bana : )
Susmaa
Niye 😂
Eh kapıyı açarsan farklı odalarda kitap okuyacaz : )
Çıt çıkmaz benden haha
Uğultulu tepeler
Okudunuz mu, beğendiniz mi akışı nasıl ve kaç puan verirdiniz😅
Peki çok teşekkür ederim 🤓
Zar Adam
Kaç puan verirdiniz esere 😅
benim için 9
Ooo yüksekmis puan peki o zaman teşekkür ederim öneri için 🤓
rica ederim :)
Kendi yazdığım roman olur mu Kurtlar Şehri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?