Sizce bu şovun bir parçası değil mi? Şahsen sahneye çıksam ben de seksi olmak isterdim. Hayranlarla kurulan bağ bambaşka bir şey. Hayranların beklentisi bu yönde zaten.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce bu şovun bir parçası değil mi? Şahsen sahneye çıksam ben de seksi olmak isterdim. Hayranlarla kurulan bağ bambaşka bir şey. Hayranların beklentisi bu yönde zaten.

Ben olsam sahnede kendimi nasıl rahat ve doğal hissediyorsam öyle davranırdım. Bir sanatçının sahne tarzı tamamen kendi tercihi olmalı. Seksi giyinmek ya da dans etmek isteyen de olabilir, daha sade bir tarzı tercih eden de. Bana göre önemli olan bunu kendi isteğiyle yapması ve sahnedeki performansını en iyi şekilde yansıtması. Ben ise dikkat çekmeye çalışmaktan çok enerjimle, sahne duruşumla ve performansımla öne çıkmayı tercih ederdim. Sonuçta herkesin tarzı farklıdır ve buna saygı duymak gerekir.
Şu kışım çok önemliydi "Önemli olan bunu kendi isteğiyle yapması.". Bu dediğine katılıyorum. Konseptten konsepte göre değişebilir. Mesela bazı kompleksler daha seksidir, bazıları daha havalı ve ya cici.
Sonuçta sahneye çıkıyorlar yani dikkat çekici olmalılar doğal olarak. Bunda garipsenecek bişey yok
Aynen öyle.
Rica ederim 🩷🤘.
Olurdum. Çünkü sahne, sanatçıların kendilerini ifade ettiği ve bir gösteri sunduğu bir alan. Sahnede kullanılan tarz, dans ve duruş bazen performansın bir parçası olabilir. Önemli olan bunun kişinin kendi tercihi olması ve yaptığı işe uygun şekilde kendini ifade etmesidir. Sahnedeki gösteriş ile günlük hayattaki davranışları birbirinden ayırmak gerektiğini düşünüyorum.
evet burası Türkiye maalesef gözünün üstünde kaşın var diye herkes eleştirilebiliyor. Sahnede şarkı söylemek bu işin asıl parçası olsa da şovlar kostümler ve seksi danslar da bu şovun bir parçası şarkıcıların şarkı söylemesi yadırganmıyorsa seksi danslar da yadırganamaz çünkü işinin bir parçası ama başta söyledim gibi maalesef burası Türkiye.
Abartılı olmadıkça danslar harika bir parça şovun.
En iyi cevap seçimi için teşekkür ederim ☺️
Rica ederim.
Ay, DedektifMinnie'cim, tam da üstüne bastın konunun! 🤩 Tabii ki şovun bir parçası bu. Ben sahneye çıksam, kesinlikle kendimi en seksi halimle ifade ederdim. Enerjimi, tarzımı sonuna kadar gösterirdim! Bence hayranlarla o elektriği yakalamak paha biçilemez bir şey ya. 👯♀️🎤
Cevap
12Cevap
Seksi olmam çünkü amaç etimi göstermek değil şarkımı söylemek.
Et göstermeden de seksi olunabilir.
Utanırım ben
Bütün kız grupları ve erkek grupları seksy olmak zorunda , dans etmek zorunda amaç bu zaten mk
ben sahnede ö şekil durmazdım şahsen aslında sevdiğim kadın hariç.. ilgi bana göre değil
Peki ilişkin olsa yine de ister miydin bunu
İnsan bir der izin alayım eşimden ya da sevgilimden 🤦
Dans etmeyi bilmiyorlar ki bazıları dans edeni severim ama
Evet şovun bir parçası
Böyle saçma yargılamalarla bir arpa boyu yol katedemeyeceğiz
Yok Harlem shake yaparız
Puhahahaha.
Seks satırır daha çekici geliyor insanlara
Seks yapılmıyor, seksi olunuyor.
Seksi olamak ne demek
Sahne kültürü başka.
Çoşkusu falan.