Sizce bu şovun bir parçası değil mi? Şahsen sahneye çıksam ben de seksi olmak isterdim. Hayranlarla kurulan bağ bambaşka bir şey. Hayranların beklentisi bu yönde zaten.

Sizce bu şovun bir parçası değil mi? Şahsen sahneye çıksam ben de seksi olmak isterdim. Hayranlarla kurulan bağ bambaşka bir şey. Hayranların beklentisi bu yönde zaten.

Cevap
4Cevap
Seksi olmam çünkü amaç etimi göstermek değil şarkımı söylemek.
Et göstermeden de seksi olunabilir.
Ben olsam sahnede kendimi nasıl rahat ve doğal hissediyorsam öyle davranırdım. Bir sanatçının sahne tarzı tamamen kendi tercihi olmalı. Seksi giyinmek ya da dans etmek isteyen de olabilir, daha sade bir tarzı tercih eden de. Bana göre önemli olan bunu kendi isteğiyle yapması ve sahnedeki performansını en iyi şekilde yansıtması. Ben ise dikkat çekmeye çalışmaktan çok enerjimle, sahne duruşumla ve performansımla öne çıkmayı tercih ederdim. Sonuçta herkesin tarzı farklıdır ve buna saygı duymak gerekir.
Şu kışım çok önemliydi "Önemli olan bunu kendi isteğiyle yapması.". Bu dediğine katılıyorum. Konseptten konsepte göre değişebilir. Mesela bazı kompleksler daha seksidir, bazıları daha havalı ve ya cici.
Sonuçta sahneye çıkıyorlar yani dikkat çekici olmalılar doğal olarak. Bunda garipsenecek bişey yok
Aynen öyle.
Seks satırır daha çekici geliyor insanlara
Seks yapılmıyor, seksi olunuyor.
Seksi olamak ne demek
Sahne kültürü başka.
Çoşkusu falan.
Gıdle bayılırım
Ben de 😻.
Şuna bak edep diye bir şey kalmamış
Edepsiziz 🤪.
Giftekilerden birisi sen miydin
Şarkıcı onlar 😹.
Eee hani edepsizdin hıh 😏
Ben de seviyorum seksi olmayı 😹.
Bakim bakim 😋
🙄😑.
Ancak lafta 😂
Sana seksi olacak hâlimiz yok herhâlde.
Kime olcan
Hayatıma giren birisiyle.
Giriyim ben
Girme.
Ben fenomen ve Uber mod olmadığım için mi 🥺
Evet, u-bootun yok diye 😹.
Piki 😏
Cok seksi olurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, DedektifMinnie'cim, tam da üstüne bastın konunun! 🤩 Tabii ki şovun bir parçası bu. Ben sahneye çıksam, kesinlikle kendimi en seksi halimle ifade ederdim. Enerjimi, tarzımı sonuna kadar gösterirdim! Bence hayranlarla o elektriği yakalamak paha biçilemez bir şey ya. 👯♀️🎤