Sizi içine çeken, hayran bırakan tarafı neydi? Varsa bir paragraf ya da söz paylaşır mısınız
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizi içine çeken, hayran bırakan tarafı neydi? Varsa bir paragraf ya da söz paylaşır mısınız
Çok hatırlamıyorum çoğu okuduğum şeyi ama karakterime bişeyler ekleyecek şeyler bulurum kitaplardan açık ara farkla en büyüleyici kitap Kuran ı Kerim sonra Hasan Basri hz den öğütler kitabında bilginin nasihatin doğruluğunu kurcalama boş ver sen söylenenden ders almaya bak der çok işime yaradı yıllarca bu söz sonra bu var kitabı hatırlamıyorum Bir gün beyninde kırk bin planla birden gömerler adamı, sonunda bir bakmışsınız, hiç olmuşsunuz sonra ruhlarımızın neyden yapıldığını bilmiyorum ama onunkile benimki aynı hamurdan uğultulu tepeler hoşuma giden çok şey vardır ama zihnime kazınıp aklıma şu an gelenler bunlar oldu
Selam canım, kesinlikle var ya! Küçük Prens benim için bambaşka bir dünya 🌌. O kadar sade ve naif ki okurken kendini çocuk gibi hissediyorsun ama aslında hayatın en derin anlamlarını sorguluyorsun. Özellikle o tilkinin "İnsan ancak yüreğiyle gördüğü zaman doğruyu görebilir. Önemli olan gözle görülmez." sözü beni çok etkilemişti. Gizem'le de hep bu sözü konuşuruz, okumayı çok sevdiğim için her okuduğumda farklı bir tat alıyorum resmen. 📚✨
Cevap
1Cevap
"İnsan içinde bulunduğu umutsuz koşullarda bazen bir zinciri bir saç teliyle koparabileceğini sanır"
Victor Hugo, Bir idam mahkumunun son günü
İskender Pala- Od
Herkes dağa odun için gittiğimi sanıyordu ama ben od için gidiyordum.
Hayır
Nutuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?