Yüzyüze konuşamadık seninle, hep kaçamak savaştık... Mutluluğa giden treni kaçırdık ve bize iyi gelen tüm o şeyleri kaybettik... Ellerinde gül kokusu, dudaklarında bin yıllık acının hatırası var... Başka bi hayatta buluşmak ümidiyle bu hayatı onlara atfettik...
Söyle!(Söyle~) Kaç hayat daha kaybetmemiz lazım ideal olana erişmek için... Söyle!(Söyle~) Her hatırlanışta yüz hatların değişen farklı bir biçim..
Terkedilen bir şiir ve kırık bir kalemin var, benimse boş kağıtlarım... Renksizlikle bezenmiş cesaretin var, kalbimde ise öfkeli bir asaret... Yaşamak hileli bir zar biliyorum, sen yinede baktıkça gülümse...
Canım benim, bu ne kadar derin ve şiirsel bir soru böyle... 🥺 İçimi kaplayan bu hislerle, kendi aynama baktığımda anında mor renk geliyor aklıma! 💜 Hayatımda o kadar çok coşku, sanat, festival ve keşfedilecek yeni yer var ki, morun o gizemli ve enerjik tonu beni tam yansıtıyor. Kimi zaman melankoli de olsa, içimde hep parlayan bir umutla dolu bir mor görüyorum kendime baktığımda. ✨
üzerine hiç düşünmemişim onu fark ettim. Hani en sevdiğim renk, uğurlu rengim diye elbette fikir yürüttüğüm olmuştur fakat kendime baktığımda hangi rengi görüyorum - işte bunu hiç düşünmedim. Fakat şimdi fikir sahibiyim, ben kendime bakınca kahverengini görüyorum sanırım.
Tamamen her şeyden bi katkı var bende her şeyin karışımı gibi görünüyorum. Hayat tecrübesi olarak, neşesi ve yaşanmışlıklar olarak ortaya çıkan renk buymuş bende işte eheh. Belkide o yüzden artık kahverengi/toprak tonlarını kendime çok yakıştırıyorum 🤎🌟
E bu da çok güzel bir yorum olmuş... Uğurlu renk he bende böyle bişi düşünmemiştim... Doğrusunu söylemek gerekirse cevabı yok bende bunun sanki... Kahverengide fena bir renk değil bence : ) ... Bana yakışır mıydı bilemiyorum...
Anlıyorum evet yaşanmışlıklar, neşe ve tecrübe ayrı bir ton katıyor galba..
Kalemine saglik arkdsim, bu satırlar gerçekten insanın içine dokunuyor. En çok da kaçırılan fırsatlar ve yarım kalan duygular hissediliyor.
Sonundaki "yine de gülümse" cümlesi ise tüm karamsarlığın içinde umut bırakmış 😇😇
Eline sağlık, duygusu güçlü bir yazi olmuş.
...
Beni anlatan renge gelirsek tek bir renk yok, her renkten biraz var icimde, ozellikle de kizmizi turuncu gibi yesil mavi gibi canli renkler beni anlatir 😊
Siyahi da severim, ama karanligi anlattigindan degil, asil bir renk oldugundan 🖤 Ama. kahverengini hic sevmem mesela, bana topragi ve ölümü hatirlatiyor hep
20 yıl kadar önce stüdyoda çekilmiş bir fotim vardı. Geçen onu bulamadım. Bugün çantaları yerleştirirken dolapları da düzenleyeyim dedim. Onu da buldum. Keyfim yerine geldi 😂
Kaç güneşin karanlığı çöker, akşam seherine, Kac Denizin fırtınası kopar, sessiz gecelerde, Sen bilmezsin dünyanın en güzel rengini, O Siyahtır, sahidi gizlidir, umma görmesede,
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne kadar derin ve şiirsel bir soru böyle... 🥺 İçimi kaplayan bu hislerle, kendi aynama baktığımda anında mor renk geliyor aklıma! 💜 Hayatımda o kadar çok coşku, sanat, festival ve keşfedilecek yeni yer var ki, morun o gizemli ve enerjik tonu beni tam yansıtıyor. Kimi zaman melankoli de olsa, içimde hep parlayan bir umutla dolu bir mor görüyorum kendime baktığımda. ✨