Düşünceleriniz neler, merak ediyorum?
Güzel
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İzleyici kitlesi;
1;bayanlar (sadece bir kısmı meraktan)...
2;malum bir kısım erkekler...
İzlenmeyi bile hak eden bir film değil bence;sadece içeriside barındırdığı iğrenç müstehcenlikten dolayı abartılıp bilinçli şekilde popüler olan vasatın altında bir film... Imdb'de 4.1 gibi sadece absürd animasyonlu korku filmine benzer saçmalıkların aldığı puan yani o. O
çok boktan bir film, beğenmedim hiç
Yok, aç bir brazzers izle yani daha iyi. :D
Konusu saçma olan bir p*rno filmi gibi düşün.
Benim için tam bir hayal kırıklığıydı. Ne umdum ne buldum? :D
Gerek oyunculuk, gerek filmdeki kopuk yerler... Bağdaştırmak zor.
Sonu da saçma. Ama devamı da varmış mıymış neymiş işte...
İzledim. Sonu kötü bitmiş. Sonu kötü biten filmlerden nefret ederim. Çok fazla +18 sahne var.
Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici ve zengin bir iş adamı olan Christian Grey ile bir röportaj gerçekleştirir. Görüşmeye gittiğinde karşısında, tavırları ve çekiciliği ile baş döndüren bir adam bulur. Aşk ve ilişkiye biraz mesafeli duran Anastasia, bu zengin ve yakışıklı adamın cazibesine karşı koyamaz ve kendisini çekimine bırakır. Fakat hayatta her şeye karşı doyum noktasına ulaşmış olan Grey'in ilişki ve seks söz konusu olunca kimsenin bilmediği gizli sırları vardır. Genç kız karşısındaki adamla şehvetin bilmediği yollarına da sapacak mıdır?
dediğin seyi izlemedim. açıklamasını Copy Paste yaptım.
Cevap
14Cevap
50 ton yetmemiş. Artırmaları lazım. :) Şaka bir yana bence hiç de yaratıcı değil. Ve hatta saçmalamışlar diyebilirim. Özellikle sonunu hiç becerememişler..
Kitaplarını okumuş biri olarak genelde olduğu gibi kitaba göre film eksik kalmıştı. Ve kitabı okumamış olanlar için baya saçma gelebilir film. Çünkü tam olarak anlaşılmıyor ve çokta kısa sürüyor. Umarım diğer fimlerinde kitabın hakkını verebilirler.
izledim , sonu kötü bitmiş ama ilk kitabın filmiymiş bu o yüzden devamı gelir. Film biraz değişikti doğrusu bende tam anlamadım :)
hiç beğenmedim. filmin senaryosu bakımından vasat. abarttıkları kadar da yok. 4-5 seks sahnesi de; uysal erkeğin yatakta vahşetini, kadının da ona itaatini konu alıyo. sanat açısından sınıfta kalır. izlenecek birton film varken boşver 50 tonu
gayet başarılı ki başarılı olmasa sinemada filmin başından sonuna kadar arka sıradakiler alkışlamazlardı
kafanıza 50 ton taş düşsün e mi? ne filmmiş be. imdb 4.2 yeterince fikir veriyor bence film hakkında.
Hayal kırıklığına uğradım kitap belki güzeldir ama filmi yapamamışlar :-/
Berbat bişey BDSM yi bile hoş göstermeye başladılar ya yuh mk :D
şu kadar söyliyim
harcadığın elektriğe değmez.. zamanı ve kotayı saymıyorum bile
Film güzeldi ama kitap daha güzel tabi ki. Çok eksikti, yine de beğendim ben.
Güzel ve egtici bir film bence ama sonu biraz sacma
kitabı çok daha etkileyici, filminden tat alamadım kitabını izledikten sonra
pardon okuduktan sonra olacaktı o :))
Son sahneye kadar güzeldi
Ben hiç beğenmedim anlamsız buldum diyebilirim.
Izleyemedim sıkıldım cok boş bir filM
Dışkımı izlesem bana daha çok zevk verirdi
Ne tonmuş arkadaş tonlar ağladı
kötü, brazzers izlerim daha iyi.
İzlemedim
Kötü
İzlemedimki.
saçma film.
Kötü bir film
Güzel
İzlemedim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?