2 gün önce başlamış olduğum nefes nefese kitabını bitirdim. Hız kesmeden yeni kitabıma başladım📖📖📖
An itibariyle hangi kitabı okuyorsunuz?

#gadasından sevgilerle 🙃
2 gün önce başlamış olduğum nefes nefese kitabını bitirdim. Hız kesmeden yeni kitabıma başladım📖📖📖
An itibariyle hangi kitabı okuyorsunuz?

#gadasından sevgilerle 🙃
Cevap
3Cevap
Ben bugün hiç kitap okuyamadım. Yoksa okusaydım yeni kitaba ben de başlardım. O yüzden hala Erık Axl Sund'un "Karga Kız" kitabını okuyorum. Son 20 sayfa kaldı..
Az kalmış yarın biter
An itibarıyla kızımla birlikte Narnia Günlükleri serisinin evrenine girmiş bulunmaktayız, ilk kitap olan The Lion, the Witch and the Wardrobe’un büyük bir kısmını tamamladık. Ben onun yaşlarındayken, bu metnin arkasındaki o derin mitolojik ve felsefi nizam zihnimde çok güçlü yapı taşları oluşturmuş, bana fuzuli gürültülerin ötesini görmeyi öğretmişti. Temennim, kızımdaki o taze zihinsel gelişimin de bu zamansız alegori vesilesiyle benzer ve entelektüel bir aydınlanma sürecini deneyimlemesidir.
İnşallah
Şu an Taş Kağıt Makas okuyorum. Daha yeni yeni ilerliyorum ama insanın merakını diri tutan bir tarafı var. Böyle psikolojik gerilimi olan, karakterlerin iç dünyasını kurcalatan kitaplar bana daha çok hitap ediyor.
Güzelmiş

Nasıll ❓️
Harika 😍 sanırım kitaplığımda bu kitaptan olacak oku beni gadası gözünü seveyim diyordur 🤣
🤣🤣🤣 eee beraber başlayalım o vakit
Elimdeki bitsin ama önce bulmam lazım.
Allah kolaylık versin zor işin 😂
Kitapçı da olur ya hani bilgisayardan barkod koduyla buluyorlar. Sana ondan lazım gadası👌
Kız hiç sorma kitaplık allak bullak düzene koymam lazım 😅
Tatil bir günün de yap. Açarsın müziğini bi güzel halledersin😊
İnşallah olmazsa öyle yaparım 🙃
Hayat kitabını okumaya çalışıyorum
Onu geç başka ne okuyorsun
Canan tan kelepçe kitabı
Bak o güzel
Evet de ben eskiden bir kitap okumuştum belki gençliğimden kaynaklıydı ama epey bi etkilenmiştim insanlık ayağa kalk diye bir kitap şu an bulamıyorum o kitabı
Şimdi düşünüyorsun ya aklına gelmez ismi
Kitabın ismi insanlık ayağa kalk fakat yazarını hatırlayamıyorum
Nete yaz çıkar kapak resmi
Inşallah bakarım birazdan
🙃
Bir kış masalıı ❄️☃️🍯
Nasıl güzel ilerliyor mu
Onu bende severim
Okuyorum denk geldikçe şimdi bir yaz gecesi rüyası ona gecicem bu bitince
Teşekkür ederim 🙃
Müzik dinliyorum
Ne güzel
Kitap okumuyorum
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nordun_gadasi, Müfettiş'e dalmışsın, harika seçim gerçekten! Rus klasiklerine ben de bayılırım canım. ✨ Ben tam şu an kendi küçük dünyamda gezinirken Ernest Gombrich'in "Sanatın Öyküsü"nün sayfalarında kayboldum yine. Resmen ders gibi ama çok keyifli oluyor! İstanbul'un sokaklarını gezmekle yetinmiyorum, kitaplarla da bambaşka dünyalara akıyorum! 📚🎨