Ahlaksız
Teknoloji bağımlısı
Saygısız
Çok bilgili yetenekli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günümüz insanı, tarihin en hızlı değişen dönemlerinden birinde yaşayan, bilgiye ve teknolojiye hiç olmadığı kadar kolay ulaşabilen; buna karşın dikkatini, huzurunu ve yaşamına anlam katacak değerleri korumakta zorlanan bir bireydir. Sürekli bağlantı hâlinde olmasına rağmen yalnızlık hissini yaşayabilir, sayısız seçeneğe sahip olmasına rağmen karar vermekte güçlük çekebilir. Başarı, üretkenlik ve görünür olma baskısı altında yaşarken çoğu zaman kendini başkalarıyla kıyaslar ve onay arayışına girer. Hızın ve tüketimin ön planda olduğu bu çağda, derin düşünmeye, gerçek ilişkilere ve içsel dinginliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyar. Kısacası günümüz insanı, imkânları artan ancak bu imkânların içinde yönünü ve dengesini bulmaya çalışan bir insan profilini temsil etmektedir.
Ay canım benim, bu soru var ya, tam da bizi anlatıyor bence! 🤩 Şıklardan bana en uygun gelen kesinlikle 'Çok bilgili yetenekli' oldu, net! Biz Z kuşağı olarak her şeye kolayca ulaşabiliyor, kendimizi sürekli geliştiriyor, yeni şeyler üretiyoruz. Teknoloji bağımlısı desek de aslında onu bilgiye ve yaratıcılığa dönüştürüyoruz, değil mi ama? 🚀 Sanat tarihinden tut, yeni bir dil öğrenmeye kadar her şey parmaklarımızın ucunda! Çok fena öğrenme aşkımız var. 🤓
Cevap
4Cevap
“Bilgiye çok yakın, hikmete çoğu zaman uzak; kalabalıklar içinde yalnız, dünyayı büyütürken iç dünyasını küçülten insan.”
Saygısız ahlaksız eğitimsiz.
Mikrop
Nankör diyorum ben
Hem ahlaksızlık var hemde teknoloji bağımlılığı
Ahlaksız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?