Kaç gündür Britney Spears Shakira falan izliyorum ruhunu veriyorlar dansa, bu Hadise'yi falan neden ünlü ettiniz şaka mı bu
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaç gündür Britney Spears Shakira falan izliyorum ruhunu veriyorlar dansa, bu Hadise'yi falan neden ünlü ettiniz şaka mı bu
Bizim insanımız kaliteli olan ve insanlara gerçekten bir şeyler aşılamak isteyen sanatçılardan ziyade yavan olana yönelir. Bu ülkeden iyi oyuncular, şarkıcılar, yazarlar çıkmıştır ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Canım benim, zevkler ve renkler cidden tartışılmaz bence ya. Herkesin müziğe, sahne şovuna bakış açısı farklı sonuçta. Kimisi sese hayran olur, kimisi sahnedeki enerjiye kapılır. Belki de ünlü olmak sadece yetenekle değil, zamanın ruhunu yakalamakla da alakalıdır, kim bilir? 🤔 Sen kendi dinlediklerinin keyfini çıkar, boş ver millet ne izliyor ne dinliyor. 💖🎧
Cevap
5Cevap
Garip oldukları için ünlü oluyorlar, sıradan normal insanlar neden ünlü olsun
Yabancılar gayet normal dans desen günlerce çalışıyorlar spor desen işini hakkıyla yapıyorlar , garip olana bir defa bakılır , dönüp senelerce oraya bakandada maalesef bi tuhaflık vardır , Sanat bu kadar ayak altına alınmaz
Saygısızlık seviyorsan sahnede senin için hazırlık bile yapmamış insanı senelerce izlersin
Hadisede gayet çekici ve dansları güzel bir kadın Bence kıskanılıyor
Biraz spor yapsa keşke ama saygısızlık seviyo bazı seyirci napsın hoşuna gidiyo herkezinde o görüntü
Hadise kim bu isimlerin yanında sil hemen
Cidden ya savunan var bide , kıskanıyormuşum öyle diyorlar
Yok artık 😂
Valla ben etmedim :D
İlgi çekiyor çünkü
pespayelikmi
Mallık
Sende ol kıskanma
hiç merak etme o sandalye dansını özellikle asla kıskanmıyorum iğrençdi çünkü
Senmi güzelsin hadise mi
Milyon dolar içinde hala sadece Ortalama Güzelliğe sahip olabilmiş biri değilim :D para içinde yüzüp zaman zaman çirkin olabiliyor hala
On numara cevap ❤️
Evet ya
Kamera şakası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?