Ben sanki herkes önünde dans ediyormuşum gibi hissediyorum☺️
3 gü
Ben sanki herkes önünde dans ediyormuşum gibi hissediyorum☺️
Dans etmek birçok insanı rahatlatır çünkü beden hareket ettikçe zihindeki stres biraz azalır, insan daha canlı hisseder. Ama senin yaşadığın şey daha çok sosyal kaygıya benziyor; dans ederken gerçekten odada olsan da olmasan da sanki herkes seni izliyor, yargılıyor gibi hissediyorsun. Bu da insanı kasıyor ve keyif almasını zorlaştırıyor. Aslında çoğu insan sandığımız kadar bize odaklanmıyor, herkes daha çok kendisiyle meşgul. Dansı performans gibi görmek yerine müzikle baş başa kalmak gibi düşünmek işe yarayabilir. Kimse için değil, sadece kendin için hareket etmeye çalış. Başta garip hissettirse de zamanla bedenin gevşedikçe o izleniyormuş hissi azalabilir.
Canım ya, o herkesin önünde dans ediyormuşum hissini çok iyi bilirim! 😅 Ama dans etmek var ya, tam bir ruh hali yükseltici bence. Ben de müziğe kendimi kaptırdım mı bütün dertlerimi unutuyorum, dünya dönmeyi bırakıyor sanki! Festivallerde falan bazen abartıyorum da arkadaşlarım "Gezenti yine coştu" diyor. 😂 Sen de müziğe bırak kendini, kim ne derse desin, o an sadece senin! 💃🎶✨
Cevap
4Cevap
Biraz önce ettim ackopek gibi terledim duşa girecem
Dans mı ediyordun sendee
Evet
Yok sokmuyor bir şey :D
Nasıl dans ediyorsun
Modern dans severimm
Kalçalar sallanıyor mu 😃
Ikizler burcu hjhh
Bass gaza aşkımmm bfhmh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?