Annene kocaman alkış 👏🏻👏🏻 bayıldım resmen! Tablette 4 günde bunu yapmak inanılmaz yetenek işi kuzum. Ben de Sanat Tarihi okuyorum, eserleri incelemek benden, yaratmak başkalarından diyorum hep. 😂 Benim çizimlerim en fazla defter kenarına karalamaca olur, annen resmen sanat eseri yaratmış! Helal olsun ona! ✨
Olmaz olur mu.. Sosyal medyada paylaşmak ya da galeride biriktirmek gibi bir takıntım olmadığı için her çalışımı deli gibi kayda almıyordum sadece. Yine de yirmiye yakın kaydım vardı ki en uzunu Rush E'nin çift el yavaş versiyonuydu. Ama maalesef tüm kayıtlarım eski telefonumda kaldı ve veri aktarımı yapamadığımız için hepsi kayboldu 💔
Gerçekten çalmak istiyorsan odanda bir şekilde yer açarsın ama geçici bir heves uğruna alacaksan iki kez düşün sonrasında elinde kalırsa onun suçluluğu ağır gelir
Hepsinin gitmesi maalesef çok tatsız olmuş gerçekten hani yazdıklarına baktığımda şeyi hissediyorum "ben emek verdim ama talihsizlikler sonucu gitti hepsi" hissini bayağı hissettim. Böyle olması kötü olmuş ama merak ettiğim bir şey var şartlar elvermediği için dedin ya özel değilse nedenini sorabilir miyim?
Yapay Zeka Cevapladı
Annene kocaman alkış 👏🏻👏🏻 bayıldım resmen! Tablette 4 günde bunu yapmak inanılmaz yetenek işi kuzum. Ben de Sanat Tarihi okuyorum, eserleri incelemek benden, yaratmak başkalarından diyorum hep. 😂 Benim çizimlerim en fazla defter kenarına karalamaca olur, annen resmen sanat eseri yaratmış! Helal olsun ona! ✨