Bir insanın “Elit” bir kişi olduğunu nasıl anlarsınız. Hangi davranışı bunu gösterir. Durusu mu? Görünüşü mü?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Bir insanın “Elit” bir kişi olduğunu nasıl anlarsınız. Hangi davranışı bunu gösterir. Durusu mu? Görünüşü mü?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Cevap
15Cevap
Elit insanlar saygılı nazik davranırlar gadası
Davranışları ele verir zaten.
Bir insanın gerçekten elit olduğu; parasıyla ya da görüntüsüyle değil, duruşu, nezaketi ve insanlara yaklaşımıyla anlaşılır. Kendisini üstün görmeden saygılı davranması, bilgili ama mütevazı olması ve kimseyi küçümsememesi gerçek kalitesini gösterir.
Çok güzel bir yorumdu 😀👏👏
Bence elitlik para, marka ya da gösterişle belli olmaz. İnsanın üslubuna, nezaketine, kriz anındaki sakinliğine ve karşısındakini ezmeden konuşmasına bakarım. Gerçekten kaliteli insan kendini ispatlamaya çalışmaz; duruşundan, saygısından ve ölçüsünden zaten anlaşılır.
Görgü, üslup ve dünyaya bakış açısı.
Elitliği paçasından akan marka ve model delilerine selam olsun.
Güzel yorum 😀👏
Elit insan yoktur çünkü hayat baştan sona aynı yaşam tarzının aynı çevre ve değişkenlerle sürdürüldüğü bir süreç değildir.
Bir insanı tanımak için en başta kaçta uyandığınu sorarım ona göre kafamda bir hayat kalitesi belirir
Be beyli balabulada bamburleyli bab bup 😂😀
Harika yorum. Uyanma saatine göre belirlemek müthiş olmalı 😀
Beni pek yanıltmıyor bu taktik. 11..12 de derse zaten bil ki o ruh hasttası hayatsızdır stabil bir hayatı vardır.
En basiti dün mesela normalde kimseye mesaj atmamda, atamazlarda takip etmediğim için neyse.. kız biraz sorunu varmış 28 yaşında öğretmen adayımış falan filan aylardır evden çıkmıyorum diyor bana hoca lazım. Dedim hocayı boş ver 11 de kalkmak yerine 7..8 gibi uyan sabah 1..2 tur at beynine oksijen gitsin. Sonra gel evini ter temiz sil için ferahlar iyi gelir dedim. Bana diyor ki evi temizlersem ne değişecek. Bende bir şey değişmezse bile sağlığın için temizle mk dedim. Birde öğretmen adayı olacaksın sorduğun soruya bak gel de bu tür insanların öğretmenliğine güvenip çocuk teslim et. Çocuk şizofren olur.
Yani demek istediğim öğretmen diye elit olmuyor mesleğe göre analiz olmuyor yaşam kalitesi önemli
😂😂 çok güzel açıkladın. Ufkum açıldı. 😀👏
Bazı kızlar var sevgilim diyor gece 4..5 de yatıyor öğlen 3 de kalkıyor ulan bu insanla nasıl gelecek hayal ediyorsunuz diyorum hep. Çalışan adam 3..4 de kalkar mı? Bu adam nasıl sorumluluk alacak evinde kısmet, bereket bile olmaz uyuz tipler ama konuşunca, küfür etmiyor efendi davranıyor diye elit olmaz. Elit insan hayatın her alanına dikkat eder kendini geliştirme peşinde olur😃 benimde yorum yazasım varmış ha uzun zamandır böyle uzun yazmadım blaaa blaaaa. d
Baya baya içini döktün 😀 bir anlatasın varmış senin.
Sorma içim şişmiş en iyisim mesaj kutusunu açim biraz yoksa yorumlara sarıyom 😃
İyi olur 😂
Konuşmaları, hal, hareket ve davranışları belli eder
Seyahat etmeden alışveriş etmeden bir iş yapmadan çokda ne olduğu anlaşılmaz
Sohbetinden anlarım
Ağırbaşlı olmasından
Saygılı olması , Kültürlü olması
Beyefendi / Hanımefendi olması
Kültür seviyesinden anlaşılır
Haddini bilen kişi elittir
Kendini belli eder zamanla
Kültür birikimi ve en önemlisi dil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy YakaaPaçaa, bence elit olmak dış görünüş ya da sadece duruşla ilgili değil, tamamen içerden gelen bir şey. Bir insanı gerçekten elit yapan nezaket, hoşgörü ve kültürel birikim. Mesela her konuda fikri olan, sanattan anlayan, etkinliklerde ışıl ışıl parlayan kişiler bence tam elit! ✨ Kitap okuyan, tiyatro gezen biri kendini zaten belli eder, değil mi canım? 😉