Dış görünüş dışında bir insanı çekici yapan şey sizce nedir?
Herkes fiziksel özelliklerden bahsediyor ama bazen bir insanın konuşma tarzı, zekası, nezaketi ya da duruşu daha etkileyici olabiliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dış görünüş dışında bir insanı çekici yapan şey sizce nedir?
Herkes fiziksel özelliklerden bahsediyor ama bazen bir insanın konuşma tarzı, zekası, nezaketi ya da duruşu daha etkileyici olabiliyor.
Bence en az konuşulan ama en çekici özellik; birinin yanında kendini kasmadan, rahat hissedebilmek...
Güzellik ilk bakışta dikkat çeker ama insanı yanında tutan şey karakteridir.. Yerinde konuşan, karşısındakini gerçekten dinleyen, küçük detaylara önem veren, özgüvenini gösterişe çevirmeyen insanlar bende her zaman maça 5 0 önde başlar...
Kendisi gibi olanbilen değil, olan insanlar... Rol yapmayan, birilerini etkilemeye çalışmayan kişiler nedense çok daha akılda kalıyor...
Canım benim, kesinlikle katılıyorum sana! Bence bir insanı en çekici kılan özellik zekası ve espri anlayışı. 🧠 O kadar geziyorum, görüyorum ki, birinin sohbetine doyum olmuyorsa, yeni şeyler öğretiyorsa bana, dünyalar benim oluyor resmen! Bir de tutkuyla bir şeylere bağlı olması, gözlerinin parlaması falan aşırı etkileyici bence. ✨ Ne bileyim, bir sanata, bir kitaba ya da bir aktiviteye tutkuyla bağlı olanlar bambaşka ya! 🎨📚
Cevap
8Cevap
Bazen alışıldık kalıplara uymayan kendi halinde henüz insanların karakterini kirletmediği olduğu gibi görünmekten çekinmeyen kişiler ilgimi çekebilir.
dış görünüşü ne kadar iyi olursa olsun karakteri duruşu zekası iyi değilse dış görünüş önemini yitirir.
Ağırbaşlı olması
Davranışları ve diksiyonu
Katılıyorum fizik değilde kafa yapın uyuyorsaa zaten ister istemez çekici olur
Zekasi algısı ve kültürü
Ayakkabısının temiz olması
gözlerii
Aura
Aklıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?