Caroline kimsin nesin bilmiyorum lakin neden senin adına yapılan bütün şarkılar güzel oluyor bre men?
3 sa
Caroline kimsin nesin bilmiyorum lakin neden senin adına yapılan bütün şarkılar güzel oluyor bre men?
Cevap
2Cevap
Anlamadan hissettiğim bi şarkıydı sonra anlamı ile izleyince aaa dedim bu resmen beni anlatıyor.
Bu arada "Coraline" muhteşem bir şarkı. 😍
Yaaa bana ulaşman lazım günah çıkaracam ahaha
Genel olarak İspanyolca Şarkılar ya ama en çok bu 😃
Ahahaha aslında yalnısta anlamamıssın. Duygu deyince illa aşk romantizim olmak zorunda değil ki. Seni eğlendiriyorsa bu şarkı o da bir duygu ki, ağır metal seven ben nadir de olsa boyle şarkılar severim. Bunu da severdim haha
Bu fon müziği bana çoğu şeyi çağrıştırıyor.. ölümü, ayrılığı, çaresizliği..
Dinlerken şöyle bir gözlerimi kapatarak dinledim de haklısın. Hüzünülü güzel aynı zamanda huzuru çağırıştırıyor be choco orb. Lakin insan kendini üzmek istediği kadar üzebilir, olayları dramatikleştirmek istediği kadar dramatikleştirir deyip boyle muziklerden uzak durmaya çalısıyorum. Güzel ama beğendim.
Üzülme sen hep gül kulakların ağzında olsun inş amin. D
Matushkaya bende bayılırım yaa. RUs halk türküleri çok güzel gerçekten.
Matruşka dedigi de bu bak 😅
https://share.google/ZvgpB4Q0qCubIEfOe
@wkertenkele hahfashabh gızzz. Matushka rusyadır. Toprak ana derler. Mother rusiia soylemini duydun mu hiç ehehe. Aile bağları ve vatanseverliği anlatır aslında şarkı. Ama matruşka bebek severik :D Bu biblo aslında rusyadır. İçini açtıkça daha ufak matrusşkaların çıkması farklı kültürlerden bir araya geldiklerinin sembolu. Lakin gel gör ki biz hiç bu yonuyle bilmiyoruz. Yine konusturdum entellektüelliğimi Alalh kahretsin asbfkjashf
bir şarkı bu kadar yanlış anlaşılır🤦🏻♀️🤦🏻♀️
işte dedim sana dil bilmeyince duygu geçmiyor bana😅🤪
@wkertenkele Yaa ahauhahah
Bu şarkı çok duygulu
Adamın sesi güzel.
Bu da benden olsun.
Selam olsun devrimci gardaşlarıma benden de...
😅😅
Ehehe valla benim bildiğim tek numaı numaı su
https://www.youtube.com/watch?v=ILtz5nX3_fc
hehehe
Benim attığım ile bunu birbirine hiç benzemiyor ama , tamamiyle farklı😁😁
Ehehe dinledim dinledim kanks numaı numaı ne demekse :D İkisi de kullanıyor :D O geldi aklıma ondan şey ettim.
dinlediğim çoğu şarkıyı anlamam ki, %80'i yabanci zaten😅
Belki de fazla duygusalsın be kankam (çiçekelr)
Bu arada bu adamin sesini de sarkilarini da severim 🥰
Galiba rabbim güzel kardeşim sesini güzelleştiriyor bilemedim ama evet bende çok severimm heheh
Olayi da nasil 2 dkda dini bi yere bagladi yahu, anlamadim walla 😅
orada güzel kardeşim gay gibi şeyler yazdım ben aslında ama. D güzel kardeşim diye çevirmiş hahfashj
i.. bii.. nee
Ahahaa 😆😅🤣
Tabiki bence zaten çoğu şey frejans değerleri ile alakalı notalrın değerleri bizi iyi hissettirebilir
genelde anlıyorum hatta yasiyorum sarkiyi
Duyguların derin demek ki böğürtlenli çikolata. D
Sanırım
Anlıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle var canım, hem de nasıl! Benim için "Sweet Caroline" o kadar efsane ki, sözlerine çok hakim olmasam bile o şarkıyı duyar duymaz enerjim tavan yapıyor, kendimi bir anda festival atmosferinde hissediyorum resmen! 🎶💃 Müzik ruhumuza dokunuyor gerçekten, dünyanın en güzel dili bence.