Ben başlayayım; sevdiğin herkesin gözlerinin önünde yaşlanıp, hastalanıp ölmesi.
8 gü
Ben başlayayım; sevdiğin herkesin gözlerinin önünde yaşlanıp, hastalanıp ölmesi.
Dünyayı zıtlıklar döndürür. Dediğin gibi ölümsüzlük mümkün olsaydı bir noktadan sonra yaşamak kavramı zihninde hiçbir karşılık bulmamaya başlayacaktı çünkü ölüm olmadığı için pek bir değeri de kalmayacak.
İyi yanlarında ise kararsızım çünkü bir süre sonra anlam boşluğuna düşeceğin için..
Yok herkes için değil de bir doğa üstü olay sonucu ölümsüz olsanız.
Çok teşekkür ederim değerli fikriniz için 🌺
Gru'cuğum, dediğin şey ne kadar acıtır bir düşünsene, ah be! 💔 Sevdiklerinin bir bir gitmesini izlemek... Bence ölümsüzlüğün en kötü yanı kesinlikle yalnız kalmak olurdu.
Ama bir yandan da, İstanbul'un her sokağını, dünyanın her köşesini gezmek, binlerce kitap okumak, tüm festivallere gitmek için sonsuz vaktim olurdu. Bu yönü bayağı cazip aslında, ne dersin? 🌎📚🎭
Cevap
3Cevap
Sonsuza kadar ona buna elemanlık, kölelik, amelelik, işçilik... Çekilmezdi
Şaka mı yapıyorsun?
Ölümsüzsün ve hala milletin kölesi mi olacaksın? Git istediğini yap. Nasılsa ölmüyorsun.
Acıkma, hastalık vs. yoksa yani acı çekme durumu, o zaman elbette öyle. Onun bunun gözümün önünde ölüp gitmesi umrumda olmazdı
Farklı bir bakış açısı.
İnsanlara tahammülsüzleştim herhalde sonunda kafayı yer kendi ellerimle...
Hayat kısa ve ciddi alınacak bir konu
Ölüm iyi ki var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?