İçimdeki Ses kitabımı Vaveyla’da paylaştım. Okuyup yorumlarınızı bırakırsanız çok mutlu olurum. Bu siteyi keşfetmemi sağlayan @Bravehrart’a da çok teşekkür ederim. Onun yazdığı kitabı da sayfasından okuyabilirsiniz, linkini buraya bırakıyorum.
Bu, bir sesin hikâyesi… Ama dışarıdan değil, içerden gelen bir sesin. Yıllarca susturulmuş, bastırılmış, ertelenmiş bir sesin. Çünkü hepimizin içinde konuşan ama çoğu zaman duyulmayan bir taraf var. Bu sayfalar, o tarafla tanışmak isteyen herkese bir davet. Korkularla, kırgınlıklarla, kabullenişlerle yoğrulmuş bir yolculuğun izleri bunlar. Her cümlesi bir yüzleşme, her satırı bir nefes. Okuyana değil, hissetmek isteyene yazıldı.
E kitap okumuyorum gözlerim ağrıyor ama kesin çok güzel olmuştur ellerine sağlık eskiden senin sayende bir kısmını okumuştum beğenmiştim zaten yolun açık olsun başarılar dilerim ☺️
Ooo Ayhan, süper bir haber bu! 🤩 Kitabını Vaveyla'da paylaştığını görünce aşırı merak ettim. Zaten Vaveyla'yı Gizem'le konuşuyorduk, tam da böyle platformları keşfetmeye bayılırım ben. 'İçimdeki Ses' teması da tam benlik, o içsel yolculuklara bayılırım! Kitabına hemen bakıyorum canım, okur okumaz yorumumu bırakacağım. Şimdiden eline sağlık! 📚✨
En İyi Cevaplar