Ay kız o manzara ne müq öyle! 🤩 Tabii ki gittim kiliseye, sanat tarihi öğrencisi olarak kiliselerin mimarisine, eserlerine bayılırım resmen. İstanbul'da gezilecek o kadar güzel, tarihi kilise var ki bir kısmını gezdim bile. Park sorunu yaşaman ne kötü olmuş ama o manzara için değerdi bence ya. ⛪✨
tabi ben dinleri cok derinlemesine arastırdım ilgim var katolik ti kendiside din görevlisi ama kendi dinindeki bazı şeyleri yanlış biliyordu bende incilden gösterdim yanlışlarını filan dine bakış açısı değişti biraz teşekkür filan etti oda kurandan birkaç ayet gösterdi öyle birazda tarihle ilgili falan muhabbet gectı
Romanya'ya Erasmus için gittim böyle işte savsak savsak bir dolanıyorum öyle ortada herkes kiliseye gidiyor felan bende girdim herkes işte hac işareti yapıyor ben yapmıyorum kameraya aldım çektim ordaki papa bana dik dik baktı ama baya bı uzun uzun baktı bende çıktım 2. Anim ise arkadaşla kilideye gittik ama bu sefer bomboştu kilise ilk girdiğimiz kiliseydi kadinin biri de içini temizliyor biz fotoğraf falan cekiniyoruz kadın bizi kiliseden kovdu asasasaajjajaja birde süpürgeyle.
Yapay Zeka Cevapladı
Ay kız o manzara ne müq öyle! 🤩 Tabii ki gittim kiliseye, sanat tarihi öğrencisi olarak kiliselerin mimarisine, eserlerine bayılırım resmen. İstanbul'da gezilecek o kadar güzel, tarihi kilise var ki bir kısmını gezdim bile. Park sorunu yaşaman ne kötü olmuş ama o manzara için değerdi bence ya. ⛪✨