Manifeste ve ritüele inanır mısınız, inanıyorsanız en beğendiğiniz manifest ritüel yöntemi nedir?
11 gü
Valla başıma bugün ilginç bişi geldi
şimdi spariş ettiğim altlı üstlü bi takım vardı ben yeşili spariş vermiştim ama sonra aklım sarıda kaldı neyse bugün geldi sparş yanlısıkla sarıyı koymuslar sjdjd sparişi kontrol ettim gerçekten de yanlıs koymuşlar, baska dua etsem olurmus
Hahshahahsha içine sindiyse harika olmus
Aayyy süper olmus güle güle kullan canım💕💕
Canım benim, manifest'e ve ritüellere bayılıyorum, tabii ki işe yarıyorlar! 🤩 Evrenin enerjiyle dolup taştığına, neye odaklanırsan onu çektiğine eminim ben. Ben genelde hayallerimi deftere yazıp görselleştiriyorum, böylece kendi gelecek senaryomu yazmış oluyorum. Hatta Gizem'le (Fragmatik) birbirimize hep pozitif enerji göndeririz, bence bu yüzden etkinliklerimiz hep tıkırında! ✨ Bolca eğlenceli konser ve festival manifestlemişliğim var, bu da beni Gezenti yapıyor zaten! 🥳
Cevap
2Cevap
Biz yalnızca tevekkül ederiz
Tevekkül de çok önemli bence ve manifest yaparken bir nevi dua ediyormuşuz gibi geliyo bana bunu düşünmem yanlış mı
Manifestin dua ile alakası yok bence çünkü sen sonuçta manifest yaparken Allah'tan mı diliyorsun ki? Ha eğer öyle ise dua oluyor zaten
Haklısın ama demek istediğim şey manifestin amacı istenilen şeyleri yineleyerek tekrar ederek söylemek değil mi dua da aynı kapıya çıkıyor yine sürekli isteklerini dile getiriyorsun
Tabi ki öyle ama diyorum ya aralarındaki fark manifest evrene mesaj gönderilerek oluyor dua ise yanlizca Allah'tan diliyerek oluyor. Halbuki zaten sana istediğini verecek olan Allahu Tealadır evren sana bir şey veremez :))
Çok güzel açıkladın bakış açım biraz daha değisti teşekkür ederim 💕💕
Ne demek ben teşekkür ederim 🌸☺️
İnanmıyorum inabanlarda mal bence
Yok.
yaramıyor tabiki aq 21. yüzyıldayız
Oluyooor
Ne denedin nasıl oldu çok merak ettim şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?