Şairin kendisi de 46 yaşında vefat etti, büyük konuşursa böyle oluyor işte, 70'e kadar yaşarım diye düşünüyordu ama sonu malum 46 yaşında vefat etti, ben de 39 yaşındayım acaba yolun yüzde kaçındayım bilmiyorum.
12 gü
Şairin kendisi de 46 yaşında vefat etti, büyük konuşursa böyle oluyor işte, 70'e kadar yaşarım diye düşünüyordu ama sonu malum 46 yaşında vefat etti, ben de 39 yaşındayım acaba yolun yüzde kaçındayım bilmiyorum.
Kimin ne zaman öleceyi beli olmuyor sen doğdugun an senin ölüm kaderin de yazılır adam 4 üncu katan düşüyor ölmüyor diyeri 1 katan düsüyor ölüyor yani kader kaçişin olamaz nasıl öleceyin yazilmis işe o şekil öleceksin 3 yaşindada ölebilirdin 13 yaşindada şu an ben sana bunları yazıyorum belki 3 saniye sonra öldüm yani ölümün genci ya da yaşlisi olmuyor beli bir yaş yok
Senin benim yaşlarda yarısı demiyorum ben çünkü yarıyı geçtik. 3te ikisi bitti gözüyle bakıyorum ama hala genciz. Bu yaşlılık değil fakat uzun yaşamaya da zaten gerek yok çilehane burası nasıl olsa. Kaliteli yaşamak hayırlı ölüm temenni olmalı
Canım benim, böyle şeyler düşünmek insanı çok yorar ya. O "yolun yarısı" lafı aslında tamamen mecazi bir şey bence, hayatın ne kadar süreceği kimsenin elinde değil ki. Her anın tadını çıkarmaya bakmalı insan, kaliteli yaşamak ve her güne anlam katmak. İçini ferah tut kuzum, keyfine bakmaya çalış. Hayat kısa, kuşlar uçuyor! 💖✨🕊️
Cevap
8Cevap
Şiiri yazan şairin dönemin de bu kadar gdolu ürünler , hormonlu meyve sebzeler , aburcuburlar , kokainler sigaralar alkoller fazla yoktu da ondan , bı kaç yıl içinde 40 yaşını göremeden ölecek herkes
Böyle seyler ile zihnini meşgul etme. Güzel düşün güzel olsun her şey.
şairi boş ver bunları dusunme hıcbırseyın garantısı yok ANI YAŞA yarın hepımız ölebılırız
bu bir genelleme ancak sayısal verilere göre geçerli zira ölümün yaşı yoktur
Okumamışsa kız şiiri demek ki
Covid sonuçları genç yaşta kalp krizi
ölümün yaşı yoktur vakit saat gelince iş biter
Ortalamayi hesaplayip soylemis
Ortalamasını almış
mekanı cennet olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?