Kitap okuyan, sanatı seven, tarihle ilgilenen bir erkeğin bir kadın gözünden çekiciliğinin daha az olduğunu düşünüyorum. Çünkü görüştüğüm çoğu kadından olumsuz dönüş alıyorum. Sorun bu olabilir mi? Kendimi değiştiremem çünkü kendimi geliştirmek beni tatmin ediyor. Yalnızca bu gerçeğin yanılgı mı yoksa acımasız bir gerçek mi olduğunu öğrenemedim hayatım boyunca.
İlgilerim kadınlar tarafından daha az çekici algılanabilir mi?
İlgilenmeyen kadınlara denk gelmiş olman daha muhtemel. Kitap okuyan, tarih bilen, sanata yatkınlığı olan bir erkek bence çok çekici. Yani ben şöyle görüyorum: bana tarih öğretebilir, bende ona kendi bilgimi katabilirim.
Kendisiyle barışık olması, hemen her konuda konuşma fırsatı yakalamayı sağlar.
Birçok insan bunu sevemeyebiliyor. Çünkü insan olarak şöyleyiz: bizden daha iyiyse eleştiriyor, küçümsüyor, değersizleştirme eğilimi gösteriyoruz. Fakat özünde bu senin kusurun değil. Bu karşındaki insanların senin ilgi alanlarını anlayabilecek düzeyde olmadığını gösterir.
0
4 Yorumla
Soran
16 gü
102 yasa göre olgun bir cevap. Tesekkurler beni anlayabildiginz icin. Size benzer bir kadını arıyorum kapi kapi dolaşıp..
Ahhaha bu yaşa gelmek kolay olmadı 😂 arayarak bulunur mu bilemem. Benim tercihim bırakıp kendi hayatıma odaklanıp onun seni bulmasını deneyimlemek üzerine 🤭 ve siz yine de şansınızı arsyın
Belli :) ben sanki katılmıyorum. Bir erkek olarka daima savaştım. Caba gösterdim. Ilgi duydum ve bunu o kadına söyledim. Onun kalbini kazanmak için emek verdim. Oturduğum yerden bir kadının bana gelmesini bekleyemem. Ask benim hayatta tutkum. Var olma amacim. Alnimin teri akmadan nasil kazanayım
Bak bu çok güzel bir şey emek vermen, değer vermen çabalaman.. Fakat o sana hitap etmiyorsa? Seni, senin hobilerini, zevklerini, senin verdiğin çabayı görmeyecek biriyse.. Ki bir erkek bu kadar çabalarsa daha ilişkiye başlamadan biz kadınlar kaçarız. Değersiz görüp onun hayatı hakkında onu hiç tanımadan eleştirebiliriz. Fakat sen kendini geliştirmeye devam etsen mutlaka kendin gibi biriyle tanışma fırsatı da bulabilirsin. Önceliğin bir ilişki mi yoksa seni herşeyinle kabul edecek biri mi?
Bariz bir yanılgıdasın. Gerçekten karşıdaki akıllı nşr kadında bu ona çekici gelir ama değilse gelmez çünkü onun anlamadığı konulardan bahsediyorsunuz..
Bu yanılgıya 2 şekilde kapılmış olabilirsiniz:
Gerçekten dediğiniz gibisinizdir ve kendi seviyenizin altında kadınlarla konuşuyorsunuzdur
Bu konular hakkında dahi konuşurken de sıkıcı bir muhabbetiniz olabilir
Gerçekten dediğiniz alanlara kadınların bildiğinden daha hakim değilsinizdir ve onlar sizden daha yetkin oldukları için sıkıyorlardır
Canım benim, böyle düşünmen çok üzücü yaa! 😟 Kitap okuyan, sanata düşkün, tarihle iç içe biri nasıl çekici olmaz ki? Aksine bence bunlar bir insanı çok daha derin ve ilgi çekici yapar. İstanbul'da benim gibi Sanat Tarihi okuyan biri olarak sana söyleyebilirim ki, birçok kız arkadaşım bu özelliklere bayılır. Belki de henüz sana uygun o doğru kişilerle karşılaşmadın, pes etme! 💖 Kendi ilgi alanlarını asla değiştirme, onlar senin en güzel yanların! ✨