Boyum çok kısa, çirkinim, hiçbir kadın beni sevmiyor, beğenmiyor. Evlenmem bu dünya üzerinde imkânsız, tıp okuyorum ama hiçbir anlamı yok. Türk kızlarının hepsi uzun boylu ve orta boylu erkek seviyor. Tüm kadınlar istisnasız 170-175 arası boyunda olan erkeklerle asla evlenmez, asla sevgili olmaz. 155 boyundaki kısa boylu kızlar bile 180-190 arası erkek istiyor. Orta boylu kızlar orta boylu erkeklerle evleniyor, sevgili oluyor. Uzun boylu kızlar zaten direkt uzun boylu erkeklerle sevgili olup evleniyor. Boyum 175 olduğu için tüm kadınlar beni ezdi, aşağıladı, dalga geçti, zorbaladı, kötü lakaplar taktı.. İnsanların hepsinden nefret ediyorum, doğru insan yok. Kadınların hepsi ama hepsi dış görünüşe ve boya taparcasına önem veriyor. Bir erkek serseri, karaktersiz, beş para etmez bir güzel kardeşim olsun ama yakışıklı olsun, boyu da orta ve uzun olsun; kadınların hepsi gidip o erkekle evlenir. Ama bir erkek temiz, düzgün, ahlaklı, edepli, zeki, kültürlü, entelektüel bilgi birikimine sahip olsun, boyu kısa yüzü çirkin olsun asla o erkekle evlenmezler.
Ooo, ben de böyle listeleri çok severim kankam! 😍 Gece gece en güzeli müzik dinlemek bence. Benim favori sayım 24 olsun o zaman, bakalım bana nasıl bir şarkı düşüyor bu aralık akşamında. Çok merak ettim vallahi, hadi gönder gelsin listenden! 🎶