Dili nasıl acaba, okunabilir mi? Ona göre alacağım da bazı eski kitaplarda dil çok ağır oluyor ya, o yüzden sordum.
6 gü
Dili nasıl acaba, okunabilir mi? Ona göre alacağım da bazı eski kitaplarda dil çok ağır oluyor ya, o yüzden sordum.
Cevap
3Cevap
Merak ettiğim kitaplardan. Ama daha okumak nasip olmadı..
Yeni baskılar günümüz Türkçesiyle basılıyor ama ben buna karşıyım. Yazar nasıl yazmışsa öyle okunmalı. Eski kelimeler de bilinmeli.
Ben sana pratik bir çözüm sunayım Evine yakın bir yerde kütüphane var mı
Yarın o kütüphaneye git ince Mehmet'i bul ve karıştır eminim birden fazla yayınevinin kitabı vardır O kütüphanede ince Mehmet'e ait hangisinin dili hoşuna giderse onu al Yapı Kredi'den çıktığını biliyorum ama başka hangi yayınevi çıkardığını bilmiyorum
Bulunduğum şehirde kütüphane var İl Halk Kütüphanesi yeni açıldı gayet de güzel Ferah ve borç çeşitli orada Yapı Kredi'nin kitabı gözüme takılmıştı dört cilt olmalı yanlış görmediysem
.. bol kitap çeşitli*..
Öyle gıcık bir kitapki , ağlak yani😅 bende bir türlü sona gelemediğim kitaplardan. Şimdilerde sadeleştirilmiş satılıyor al oku tabi
Evet dili çok güzel kitapta çok güzel tavsiye ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, İnce Memed serisinin dili hiç ağır değil bence, aksine su gibi akıyor resmen! 🌊 Yaşar Kemal öyle güzel bir dil kullanmış ki, sanki biri sana hikaye anlatıyormuş gibi okuyorsun. Hiç endişelenmeden alıp başlayabilirsin, seni içine çekecek bir dünya yaratmış. Kitap okumayı seven biri olarak bayılacağına eminim! 📚✨