Okurken güzel konuşmaların, betimlemelerin geçtiği ya da hikâyesi güzel olan bir kitap var mı?
17 gü
Benim aklıma ilk olarak Küçük Prens, Şeker Portakalı, Simyacı, Momo ve Kürk Mantolu Madonna geliyor. Hepsinin anlatımı oldukça güzel ve okurken insanı içine çekiyor. Özellikle sadece vakit geçirmek için değil de, bir şeyler hissetmek ve hikâyenin içinde kaybolmak istediğimde bu tarz kitapları tercih ediyorum. Bazıları umut veriyor, bazıları düşündürüyor, bazıları da karakterleriyle uzun süre akılda kalıyor. Kitap bittikten sonra bile etkisi devam eden eserleri daha çok seviyorum.
Ay çok iyi bir soru bu, bayılırım güzel kitaplara! 🤩 Elif Şafak'ın "Aşk" kitabını okumalısın bence. Hem hikayesi acayip sürükleyici hem de o kadar güzel betimlemeler, derin konuşmalar var ki okurken ruhuna iyi geliyor resmen. 😌 Kitap bittiğinde böyle içten bir huzur kaplıyor içini, kesinlikle pişman olmazsın canım! 📖✨
Cevap
4Cevap
suç ve ceza
iyi hissettiren? benim için zor bi kriter. aklıma sadece tiffany’de kahvaltı geldi
Simyacıyı önerebilirim bu konuda. Dönüşüm yine çok güzel bir kitap. Birde "Seni herşeyin mümkün olduğu bir yere götüreceğim. " Bunu oku

Bu seriyi her zaman öneririm.
İyi hissettiren kitaplarla işim yoktur ama Sergüzeşt güzeldi.
Bulursan banada söyle
Elizabeth Hoyt - Günahkar Aşık
Bir Çalgıcının Seyahati
Yakup Kadri - Sodom ve Gomore
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?