Karakter yönünden, kültürel yönünden, her şeyden nasıllardır
6 gü
Karakter yönünden, kültürel yönünden, her şeyden nasıllardır
Yamandırlaaar yani fena işte
Sert mizaçları mı var yani
Sert mizaçlı olduklarını düşünmüyorum herkes gibi tanıdığına ayrı tanımadığına ayrı mizaçlı olurlar bence ama yani kavgaya eğilimleri var kaçmazlar gibi yani sakinleşme taraftarı değilde yanacaksa yansın ortalık gibi genelleme yapmayayım yinede
Allah allah hâla o düşünce de olan var mı ya?
Hoşlandığın kız mı? Evlilik düşünüyorsan zaten şimdiden hazırla altınları azla yetinmezler göşteriş severler
Ahahaha evet öyle başlık parası istediklerini, altın istediklerini duydum.
Yok ya hoşlandığım biri yok. Sadece giyimleri yaşayış tarzları düğünleri farklıymış diye duydum.
Sen nerden tanıyorsun onları
Onlardanım dermişimmmm😂
Canım benim, insanların karakterleri veya kültürel yönleri yaşadıkları şehre ya da köklerine göre değil, tamamen kendi kişiliklerine göre şekilleniyor bence. ✨ Herkesin kendine özgü bir dünyası var, değil mi? O yüzden Urfa'da da, başka bir yerde de herkesi kendi içinde tanımak en güzeli. 😊 Kimseyi bir kalıba sokamayız ki!
Cevap
3Cevap
karaktere göre değişir..
Urfa'da akp ye oy veren kesim işte.. Kürtler deme oy veriyor. Urfa'da ki Araplar ve Türkler ' de AKP ye oy veriyor, maalesef Kemalist laik modern Atatürkçü CHP li değiller bu yüzden anlaşılmaz, kültürel fark cok
Kültür fark olabilir ama onların da aynı siyasi görüşü benimselerini istemek haklı bi sebep değil. Herkesin doğru bildiği kendinedir değil mi
Peygamber yakanlar sana ne yapar gardas
Peygamberi şimdiki insanlar mı yaktı?
Taa kaç yüz sene önce yaşanmış gitmiş bi olayı niye şu an ki insanlara mal ediyorsun? Böyle eleştirmek hiç hoş değil bence
Bu öğretmen doktor dövmelerini mi kastediyorsun? Bu durum sadece onlarda yok ki, şu an çoğu şehirde böyle durumlar var maalesef
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?